DASQUA 90 Derajat Sudut Precision V-Blok & Clamp Set Multi-Paké Gauge Gage Machinist Alat jeung Case Kai

  1. Dijieunna tina baja hardened premium, stress-lega tur precision taneuh di pasang
  2. Datar sareng paralélisme ± 0,01mm
  3. V-sudut 90 ° clamping kurung bisa dipaké pikeun pariksa cylindrical precision bagian machined
  4. Beungeut kontak digiling sareng digosok

Rincian produk

FAQ

DASQUA 90 Derajat Sudut Precision V-Blok & Clamp Set Multi-Paké Gauge Gage Machinist Alat jeung Case Kai

Kodeu Clamping Range Jangkungna Lebar Panjangna
8101-0005 6-30 36 40 45
8101-0010 6-32 40 45 70
8101-2005 1″ 1-3/8″ 1-3/4" 1-5/8″
8101-2010 1-1/2" 1-5/8″ 1-3/4" 2-3/4"
8101-2015 1-1/2" 1-3/4" 2-1/2" 2-3/4"
8101-2020 2-1/8" 2-3/4" 3-1/2" 4-7/8″

spésifikasi

Ngaran produk: V-Blok & Clamp Siapkeun
Jumlah barang: 8101-2010
Jangkauan Clamping: 1-1/2"
Ukuran (H*W*L): 1-5/8″ * 1-3/4″ * 2-3/4″
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dijieunna tina baja hardened premium, stress-lega tur precision taneuh di pasang
• Flatness na parallelism ± 0,01mm
• V-sudut 90 ° clamping kurung bisa dipaké pikeun pariksa cylindrical precision bagian machined
• Beungeut kontak digiling sareng digosok

Aplikasi

DASQUA urang V-sudut 90 ° clamping kurung bisa dipaké pikeun pariksa cylindrical precision machined bagian.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x V-Blok & Clamp Set
1 x Kasus Kayu