DASQUA 90 Gelar Angle Precision V-Block & Clamp Set Multi-Use Gauge Gage Machinist Tool sareng Case Kayu

  1. Dijieunna tina waja atos premium, dibebaskeun sareng setrés dina taneuh
  2. Flatness na parallelism ± 0,01mm
  3. V-sudut 90 ° klem clamping tiasa dianggo pikeun mariksa bagian mesin anu presisi cilinder
  4. Rupa kontak anu taneuh sareng laps

Detil Produk

FAQ

DASQUA 90 Degree Angle Precision V-Block & Clamp Set Multi-Use Gauge Gage Machinist Tool with Wooden Case

Kode Clamping Range Jangkungna Lebar Panjangna
8101-0005 6-30 36 40 45
8101-0010 6-32 40 45 70
8101-2005 1 ″ 1-3 / 8 ″ 1-3 / 4 ″ 1-5 / 8 ″
8101-2010 1-1 / 2 ″ 1-5 / 8 ″ 1-3 / 4 ″ 2-3 / 4 ″
8101-2015 1-1 / 2 ″ 1-3 / 4 ″ 2-1 / 2 ″ 2-3 / 4 ″
8101-2020 2-1 / 8 ″ 2-3 / 4 ″ 3-1 / 2 ″ 4-7 / 8 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: V-Block & Clamp Set
Nomer barang: 8101-2010
Clamping Range: 1-1 / 2 ″
Diménsi (H * W * L): 1-5 / 8 ″ * 1-3 / 4 ″ * 2-3 / 4 ″
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dijieunna tina waja atos premium, dibebaskeun sareng setrés dina taneuh
• Flatness na parallelism ± 0,01mm
• kurung V-sudut 90 ° clamping tiasa dianggo pikeun mariksa bagian mesin anu presisi cilinder
• Rupa kontak digolerkeun sareng diusap

Aplikasi

DASQUA urang kurung 90-clamping clamping tiasa dianggo pikeun mariksa bagian-bagian mesin presisi silinder

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x V-Block & Set Clamp
1 x Kasus Kayu


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami