Warta Industri

Warta Industri

  • Kumaha carana milih caliper pangalusna?bédana antara digital jeung manual

    Kumaha carana milih caliper pangalusna?bédana antara digital jeung manual

    Caliper mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngukur jarak antara dua sisi hiji obyék: anjeun tiasa ngukur, kalayan akurasi dugi ka 0,01mm, sadayana anu henteu tiasa diukur ku alat anu sanés.Sanaos vernier sareng dial masih umum pisan, ayeuna ...
    Maca deui
  • Naon bédana caliper sareng mikrométer

    Naon bédana caliper sareng mikrométer

    Caliper mangrupikeun alat anu presisi anu dianggo pikeun ngukur dimensi fisik, sering di jero, pangukuran luar, atanapi jerona.Mikrométer sami, tapi sering dikonpigurasi pikeun jinis pangukuran anu langkung spésifik, sapertos ukur ukur diménsi luar atanapi ukur diménsi jero.Micromet...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun vernier sareng calipers digital

    Kumaha ngagunakeun vernier sareng calipers digital

    Vernier Caliper mangrupikeun alat presisi anu tiasa dianggo pikeun ngukur rentang internal sareng éksternal / interval kalayan akurasi anu luar biasa.Hasil anu diukur diinterpretasi tina skala alat ku operator.Nguruskeun Vernier sareng napsirkeun ...
    Maca deui