Warta Industri

Warta Industri

  • How to choose the best caliper? differences between digital and manual

    Kumaha carana milih caliper anu pangsaéna? béda antara digital sareng manual

    Kaliber mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngukur jarak antara dua sisi hiji obyék: anjeun tiasa ngukur, kalayan akurasi turun ka 0,01mm, sadayana anu henteu gampang diukur kalayan alat anu sanés,. Komo upami vernier sareng dial anu masih umum, ayeuna ...
    Maca deui
  • What’s the difference between calipers and micrometers

    Naon bédana kaliber sareng mikrométer

    Calipers mangrupikeun instrumen presisi anu dianggo pikeun ngukur dimensi fisik, sering di jero ukuran, di luar ukuran, atanapi jero. Mikrométri sami, tapi sering dikonfigurasi pikeun jinis pangukuran anu langkung spésifik, sapertos ukur ngukur dimensi luar atanapi ukur dina jero ukuran. Micromet ...
    Maca deui
  • How to use vernier and digital calipers

    Kumaha cara nganggo kaliber vernier sareng digital

    Vernier Caliper mangrupikeun alat presisi anu tiasa dianggo pikeun ngukur jajaran / interval internal sareng éksternal kalayan akurasi anu luar biasa tinggi. Hasil anu diukur ditafsirkeun tina skala alat ku operator. Kaayaan sareng Vernier sareng nafsirkeun ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami