Produk News

Produk News

  • Kadatangan Anyar!DASQUA TINGKAT DIGITAL PRESISI TINGGI

    Saatos ngembangkeun sababaraha bulan, kami reueus ngaluncurkeun Tingkat Digital Precision Tinggi kami.Ngaran produk: TINGKAT DIGITAL PRECISION luhur Jumlah item: 8300-1000 Sensitipitas: ± 0,01mm / m;Resolusi: ± 0,001 °;Garansi: Dua Taun;Fitur: • Sensitipitas: ± 0,01mm / m;• Resolusi: ± 0,001 °;• Dua modeu pilihan...
    Maca deui
  • DASQUA Geus Nyumbangkeun $8000 ka Korban Gempa Turki jeung Suriah

    DASQUA Geus Nyumbangkeun $8000 ka Korban Gempa Turki jeung Suriah

    Henteu aya anu langkung parah tibatan nguping béja yén rébuan jalma kapangaruhan ku leungitna kahirupan, karusakan sareng gangguan parah anu disababkeun ku gempa bumi di Turki sareng Suriah.Musibah alam teu merciless, tapi cinta aya.Di DASQUA, kami yakin dina masihan deui ka komunitas sareng ngabantosan ...
    Maca deui
  • Comeback Suksés DASQUA dina Acara Top

    Comeback Suksés DASQUA dina Acara Top

    Konsumén anu Dihargaan, Hatur nuhun pisan pikeun ngadatangan stan kami di The EISENWARENMESSE - INTERNATIONAL HARDWARE FAIR di Cologne sareng IMTS - The International Manufacturing Technology Show di Chicago.Saatos langkung ti tilu taun henteuna, DASQUA ngagungkeun kasuksésan ...
    Maca deui
  • PROMOSI!TINGGI PROTÉKTIF IP67 MINYAK & CAI BUKTI CALIPER DIGITAL

    PROMOSI!TINGGI PROTÉKTIF IP67 MINYAK & CAI BUKTI CALIPER DIGITAL

    Kami ngamajukeun caliper digital IP67 anu kualitas luhur anu gampang dibaca sareng cai kalayan layar ageung ti 1 Mei dugi ka 31 Mei.Protéksi Tinggi & Buktina Coolant, cocog pikeun bengkel nganggo Minyak Coolant.Upami anjeun kabetot, tong ngantosan!spésifikasi...
    Maca deui
  • Kadatangan Anyar!High Precision Digital 3-Point snap-Buka Bore Gauge

    Kadatangan Anyar!High Precision Digital 3-Point snap-Buka Bore Gauge

    Dina awal taun 2022, di dieu kami hoyong ngaluncurkeun High Precision Digital 3-Point Snap-Open Bore Gauge kami, pikeun pangukuran ukuran liang / buta sareng langkung éfisién.Fitur utama Digital 3-titik Snap-Open Bore Gauge kami nyaéta kieu: 1. Pangukuran gancang, rahang mo...
    Maca deui
  • Tawaran Natal DASQUA: Diskon Nepi ka 25% Pareum

    Tawaran Natal DASQUA: Diskon Nepi ka 25% Pareum

    Dear babaturan DASQUA: Sadaya alat DASQUA aya dina harga potongan dugi ka 31.12.2021.Upami anjeun peryogi alat ukur, Tong Antosan!
    Maca deui
  • PROMOSI!Sudut Precision V-Blok & Clamp Set Multi-Paké Gauge Gage Machinist Alat Asesoris ti DASQUA®

    PROMOSI!Sudut Precision V-Blok & Clamp Set Multi-Paké Gauge Gage Machinist Alat Asesoris ti DASQUA®

    Nalika Dasqua mimiti berpungsi dina asesoris alat mesin, urang ngagaduhan Wawakil tepat salaku: Squareness of Dasqua wakil ≤0.005mm;Parallelism of Dasqua wakil ≤0.003mm;Urang milih bahan hardened & stabilized Justru taneuh pikeun eunteung finish;30% langkung tepat tibatan anu paling di pasar anu tiasa nyayogikeun ...
    Maca deui
  • PROMOSI!Caliper Heavy Duty Paling Hemat Biaya ti DASQUA®

    PROMOSI!Caliper Heavy Duty Paling Hemat Biaya ti DASQUA®

    Calipers mangrupakeun salah sahiji parabot paling umum anu mechanists dipaké pikeun ngukur jarak lempeng antara dua titik jeung diaméter objék buleud atawa liang .. DASQUA boga rupa-rupa calipers.Heavy-Duty Caliper mangrupikeun séri anu paling murah.Caliper tugas beurat kami henteu ngan ukur dipercaya sareng ...
    Maca deui
  • ANYAR ANYAR!DASQUA® Great Handy Plastik Caliper

    ANYAR ANYAR!DASQUA® Great Handy Plastik Caliper

    Pikeun nyumponan sarat tina sababaraha palanggan, DASQUA TECHNOLOGY LTD parantos ngenalkeun caliper palastik anu saé ieu.Éta mangrupikeun caliper DIGITAL anu paling murah.Spésifikasi: Ngaran Produk: 500mm Heavy-Duty Digital Caliper Nomer Item: 2035-0005 Rentang Ukur: 0~150mm / 0~6'' Gra...
    Maca deui
  • Produksi Massal!Dial Caliper DASQUA anu nembe dikembangkeun

    Produksi Massal!Dial Caliper DASQUA anu nembe dikembangkeun

    Dina raraga minuhan sarat konsumén high-end urang, insinyur DASQUA urang geus spent loba waktu jeung duit ngamekarkeun, nguji sarta ngaronjatkeun caliper dial urang.Tungtungna, ganda shock-bukti gearing dial caliper suksés diluncurkeun.Kalayan t...
    Maca deui
  • 4PCS KOMBINASI DIGITAL SQUARE PERTAMA DI KOMUNITAS INDUSTRI SADUNYA

    4PCS KOMBINASI DIGITAL SQUARE PERTAMA DI KOMUNITAS INDUSTRI SADUNYA

    Set kuadrat kombinasi 4PCS DASQUA nyaéta 4PCS KOMBINASI DIGITAL SQUARE PERTAMA DI DALAM KOMUNITAS INDUSTRI DI SADUNYA.Éta hadir sareng pangawasa stainless steel, sirah pasagi, sirah protractor digital, sareng sirah tengah.Eta mantuan nyieun gancang jeung gampang ngagambar garis pikeun motong cross, motong miter ...
    Maca deui
  • The DASQUA Ultra-high Precision Leveling Instrumen panganyarna

    The DASQUA Ultra-high Precision Leveling Instrumen panganyarna

    Saatos sababaraha bulan pangwangunan, DASQUA bungah pikeun mawa anjeun Alat Leveling Precision Ultra-tinggi ieu.Anjeun tiasa nahan Tampilan Digital dina hiji leungeun bari nyaluyukeun mesin samentawis éta kalayan efisiensi anu saé sareng ngahémat 70% waktos anjeun.Ayeuna, pasar high-end didominasi ku Wyl ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2