Produk News

Produk News

  • PROMOSI!TINGGI PROTÉKTIF IP67 MINYAK & CALIPER DIGITAL CALIPER

    Kami ngamajukeun caliper digital IP67 digital kualitas luhur ieu kalayan layar ageung ti 1 dugi ka 31 Mei.Protéksi Tinggi & Buktina Coolant, cocog pikeun bengkel nganggo Minyak Coolant.Upami anjeun kabetot, tong ngantosan!spésifikasi...
    Maca deui
  • New Arrival! High Precision Digital 3-Point Snap-Open Bore Gauge

    Kadatangan Anyar!High Precision Digital 3-Point snap-Buka Bore Gauge

    Dina awal taun 2022, di dieu kami hoyong ngaluncurkeun High Precision Digital 3-Point Snap-Open Bore Gauge, pikeun ukuran liang / buta ukuran liang sareng langkung éfisién.Fitur utama Digital 3-titik Snap-Open Bore Gauge kami nyaéta kieu: 1. Pangukuran gancang, rahang mo...
    Maca deui
  • DASQUA’s Christmas Deals:Discount Up to 25% Off

    Tawaran Natal DASQUA: Diskon Nepi ka 25% Pareum

    Dear babaturan DASQUA: Sadaya alat DASQUA aya dina harga potongan dugi ka 31.12.2021.Upami anjeun peryogi alat ukur, Tong Antosan!
    Maca deui
  • PROMOTION! Angle Precision V-Block & Clamp Set Multi-Use Gauge Gage Machinist Tool Accessories from DASQUA®

    PROMOSI!Sudut Precision V-Blok & Clamp Set Multi-Paké Gauge Gage Machinist Alat Asesoris ti DASQUA®

    Nalika Dasqua mimiti berpungsi dina asesoris alat mesin, urang ngagaduhan Wawakil tepat salaku: Squareness of Dasqua wakil ≤0.005mm;Parallelism of Dasqua wakil ≤0.003mm;Urang milih hardened & bahan stabilized Justru taneuh pikeun eunteung finish;30% langkung tepat tibatan seueur pasar anu tiasa nyayogikeun ...
    Maca deui
  • PROMOTION! The Most Cost-Effective Heavy Duty Caliper from DASQUA®

    PROMOSI!Caliper Heavy Duty Paling Hemat Biaya ti DASQUA®

    Calipers mangrupakeun salah sahiji parabot paling umum anu mechanists dipaké pikeun ngukur jarak lempeng antara dua titik jeung diaméter objék buleud atawa liang .. DASQUA boga rupa-rupa calipers.Heavy-Duty Caliper mangrupikeun séri anu paling murah.Caliper tugas beurat kami henteu ngan ukur dipercaya sareng ...
    Maca deui
  • NEW ARRIVAL! DASQUA® Great Handy Plastic Caliper

    ANYAR ANYAR!DASQUA® Great Handy Plastik Caliper

    Pikeun nyumponan sarat tina sababaraha palanggan, DASQUA TECHNOLOGY LTD parantos ngenalkeun caliper palastik anu saé ieu.Ieu mangrupikeun caliper DIGITAL anu paling hemat biaya.Spésifikasi: Ngaran Produk: 500mm Heavy-Duty Digital Caliper Nomer Item: 2035-0005 Rentang Ukur: 0~150mm / 0~6'' Gra...
    Maca deui
  • Mass Production! DASQUA’s Newly Developed Dial Caliper

    Produksi Massal!DASQUA's New Dial Dial Caliper

    Dina raraga minuhan sarat konsumén high-end urang, insinyur DASQUA urang geus méakkeun loba waktu jeung duit ngembangkeun, nguji sarta ngaronjatkeun caliper dial urang.Tungtungna, caliper dial gearing shock-proof ganda suksés diluncurkeun.Kalayan t...
    Maca deui
  • THE FIRST 4PCS COMBINATION DIGITAL SQUARE SET WITHIN WORLDWIDE INDUSTRIAL COMMUNITY

    4PCS KOMBINASI DIGITAL SQUARE PERTAMA DI KOMUNITAS INDUSTRI SADUNYA

    Set kuadrat kombinasi 4PCS DASQUA nyaéta 4PCS KOMBINASI DIGITAL SQUARE PERTAMA DI DALAM KOMUNITAS INDUSTRI DI SADUNYA.Éta hadir sareng pangawasa stainless steel, sirah pasagi, sirah protractor digital, sareng sirah tengah.Eta mantuan nyieun gancang jeung gampang ngagambar garis pikeun motong cross, motong miter ...
    Maca deui
  • The Latest DASQUA Ultra-high Precision Leveling Instrument

    The DASQUA Ultra-high Precision Leveling Instrumen panganyarna

    Saatos sababaraha bulan pangwangunan, DASQUA bungah pikeun mawa anjeun Alat Leveling Precision Ultra-tinggi ieu.Anjeun tiasa nahan Tampilan Digital dina hiji leungeun bari nyaluyukeun mesin samentawis éta kalayan efisiensi anu saé sareng ngahémat 70% waktos anjeun.Ayeuna, pasar high-end didominasi ku Wyl ...
    Maca deui
  • New Release of Outside Micrometer

    Kaluaran Anyar Mikrométer Luar

    Saatos sababaraha bulan pangwangunan, DASQUA bungah ngabebaskeun mikrométer luar anu inovatif ieu ka anjeun sadayana.Prototipe parantos lulus uji abnormal, uji daya tahan, panalungtikan UE.Encouragingly, urang meunang laporan evaluasi hébat.Leuwih ti éta, produksi masal téh rék dilaksanakeun anyar.O...
    Maca deui