Comeback Suksés DASQUA dina Acara Top

Pelanggan anu dihormat,

Hatur nuhun pisan pikeun ngadatangan stan kami di The EISENWARENMESSE - INTERNATIONAL HARDWARE FAIR di Cologne sareng IMTS - The International Manufacturing Technology Show di Chicago.

Saatos henteuna langkung ti tilu taun, DASQUA ngagungkeun comeback anu suksés di Cologne sareng Chicago.Kami nyandak kasempetan ieu pikeun nampilkeun deui produk sareng inovasi DASQUA ka sadaya industri metrologi.

Di dieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun dinten-dinten suksés dina acara-acara luhur pikeun industri ukur internasional.

wps_doc_1
wps_doc_0
wps_doc_2

Hatur nuhun pikeun kapercayaan sareng dukungan anjeun deui.

DASQUA Penjualan & Tim Marketing


waktos pos: Oct-09-2022