Kunaon DASQUA?

Why Us 04 Manufacturing

Kunaon DASQUA?

MANUFACTURING

Ti mimiti 1980, Dasqua parantos ngadamel alat ukur anu saukuran dina OEM pikeun mérek terkenal utama di dunya. Produk utama kami kalebet kaliber, mikrométer, indikator, sareng sajabana Nuturkeun léngkah ieu, Dasqua fokus kana manufaktur produk mérekna sorangan anu nuturkeun standar sareng sistem anu paling ketat & dikokolakeun kalayan hadé. Kami ayeuna masih ngajaga prosedur tradisional anu pasti digabungkeun sareng mesin canggih ti STUDER, HAAS pikeun prosés mesin presisi kami bari ningkatkeun produk ku ngagunakeun bahan pangénggalna sareng nerapkeun prosedur rékayasa.

SISTEM QC anu tiasa dilacak

Unggal alat ukur Dasqua diuji pikeun disahkeun ku Labs anu mumpuni pikeun CNAS internasional, anu dilengkepan ku sistem inspeksi sareng alat-alat ti ZEISS, HAIMER, sareng MARPOS. Sértipikat kalibrasi anu napel sareng produk tiasa dilacak kalayan standar DIN sareng ANSI masing-masing. Pamariksaan visual anu ketat diterapkeun pikeun nolak corétan sakedik bahkan dina permukaan anu henteu ngukur.

Why Us 03 QC
Why US 01 Fast Delivery

Pangiriman gancang ti stock (Éropah, AMERIKA, ASIA)

Kami parantos netepkeun targét tingkat pemenuhan 90% (ayeuna 75%) dina distribusi kami dina akhir taun 2021, ngalangkungan 800+ ukuran / spésifikasi anu paling populér di saham pikeun minuhan sarat harian konsumén sacara global.

HARANSI JEUNG LAYANAN / LATIHAN LATIHAN

Jaminan mangrupikeun indikasi kapercayaan pabrik pikeun produk anu aranjeunna pasihkeun. KABEH alat ukur Dasqua dijamin salami DUA taun dina akurasi sareng padamelan. Kami nyayogikeun sadaya suku cadang sareng kursus latihan pikeun agén nasional sareng distributor kami di seluruh dunya. Sadaya palanggan akhir tiasa mendakan dukungan téknis ti distributor lokal atanapi online (www.dasquatools.com).

Why Us 02Warranty

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami