FAQs

P: Naha anjeun ngajual langkung mahal tibatan anu sanés?

A: Sadaya alat ukur DASQUA's didamel tina bahan kualitas luhur sareng ngalangkungan prosés mesin presisi pikeun mastikeun kualitas produk, napel sareng Sértipikat Kalibrasi sareng Dua-taun Garansi pikeun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang, sareng gudang anu efisien sareng manajemén logistik pikeun mastikeun anjeun Waktos pangiriman. Éta pantes harga sareng kapercayaan anjeun!

T: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Ti saprak 1980, DASQUA parantos ngadamel produk mérek na nyalira kana standar sareng sistem anu paling ketat & dikokolakeun kalayan langkung ti 40 Taun.

Q: Naha anjeun ngagaduhan sertipikat kalibrasi?

A: Leres, unggal alat ukur DASQUA disatujuan ku Labs anu mumpuni pikeun CNAS anu internasional.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Kanggo produk RTS, biasana urang gaduh bekel anu cekap tina saham. Pikeun anu sanésna, waktos kalungguhan gumantung kana jumlah pesanan, jumlah modél, jst… Pls parios sareng salesman urang sacara saksama sateuacan mesen.

Q: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitasna?

A: Urang nguji sampel prototipe sateuacan dikembangkeun, urang ngalakukeun tés pangguna, tés anu teu normal, tés durabilitas sateuacan produksi masal, inspeksi visual anu ketat diterapkeun pikeun nolak goresan sakedik bahkan dina permukaan anu henteu ngukur. urang ngadamel pamariksaan lengkep dina unggal produk réngsé sateuacan kiriman.

Q: Kumaha urang tiasa janten agén anjeun di nagara kami?

A: Salaku produsén ngarah dina bidang alat ukur, DASQUA fokus kana kerjasama jangka panjang sareng distributor / agén sadunya sepanjang waktos. Upami anjeun hoyong ngajual produk DASQUA di pasar anjeun, mangga hatur nuhun ka salesman urang sareng hayu urang terang inpormasi perusahaan anjeun, maka kami bakal diajar kualifikasi anjeun sareng masihan anjeun balesan pang gancangna.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami