Ngeunaan DASQUA

Ngeunaan DASQUA

Baheula di mimiti taun 1980an, nalika Dasqua ngamimitian nyayogikeun calik mékanis di Nord Italia, kaseueuran urang nyawang taun 2020 salaku pikahareupeun. Tapi dinten ieu urang aya di dieu! Dasqua biru ayeuna dianggap salaku simbol reliabilitas di lapangan urang. Ngagabungkeun tradisi sareng sumanget, sareng kantor pusatna di Lodi, Italia, sareng dua fasilitas minuhan tambahan anu lokasina strategis di Los Angles. (Kanggo Pan-America), sareng Shanghai (pikeun daérah Asia), Dasqua ayeuna ngalayanan nasabah di langkung ti 50 nagara sacara global.

about us

Nalika Dasqua ngamimitian nyayogikeun calik mékanis di Nord Italia, kaseueuran urang nyawang taun 2020 salaku pikahareupeun. Tapi dinten ieu urang aya di dieu! Dasqua biru ayeuna dianggap salaku simbol reliabilitas di lapangan urang. Ngagabungkeun boh tradisi sareng sumanget, kalayan kantor pusatna diLodi, Italia, sareng dua fasilitas minuhan tambahan anu lokasina strategis di Los Angles. (Kanggo Pan-America), sareng Shanghai (pikeun daérah Asia), Dasqua ayeuna ngalayanan konsumén di langkung ti 50 nagara sacara global .

Puluhan taun ka pengker parantos nyaksian parobihan anu signifikan di Dasqua. Sareng hasilna didorong ku susunan perbaikan alit. Dina 2008, kami ngaluncurkeun kaliper digital anu tiasa diisi ulang munggaran di dunya, kalayan dipasihkeun patén. Taun kamari, urang ngarobih kana bahan karbida panganyarna pikeun micrometer anvils. Karbida anyar ieu ngagantikeun karbida tradisional YG6 anu sacara alami bakal pareum, janten ayeuna kami yakin pisan awét. Kami ogé mimitian ngadamel ground threading presisi STAINLESS STEEL threading taun ayeuna tibatan baja paduan atanapi rod baja karbon anu dianggo pikeun transmisi pangukuran. Parobihan ieu mangrupikeun inovasi anu penting pikeun gerakan dina padamelan dimana cai atanapi minyak janten masalah. Perbaikan leutik ieu ngirimkeun riak pikeun industri urang. Sareng ayeuna urang damel dina sistem transmisi data nirkabel anu ngaliput alat ukur utama, ngaoptimalkeun manufaktur sareng manajemén QC.

Luhureun sadaya, henteu masalah éta pelat bahan marmer sumber ti Cina atanapi 100% Éropa didamel 0,001mm indikator uji dial kalulusan, kami nganteurkeun anjeun kalayan kareueus sareng percaya diri ---- nalika ngeunaan pangukuran presisi, Dasqua ngajadikeun bédana dina barisan. Pernyataan nilai inti urang ogé budaya umum anu parantos dibudidayakan di Dasqua nyaéta: Jujur; Réliabilitas; Tanggung jawab. --------- HRR

Nyanghareupan persaingan anu getol sareng sarat anu neraskeun pikeun palanggan, urang rada ngartos yén bahkan kami parantos kéngingkeun sadaya prestasi ieu, turunna sok aya dina jalan. Urang moal tiasa ngeureunkeun léngkah urang.
Upami anjeun ngagaduhan saran, atanapi koméntar, punten kersa mamatahan ka kami. Kami ngahargaan éta salaku dorongan pangpentingna pikeun laju urang ka hareup. Kami, di Dasqua, bakal tetep narékahan pikeun mastikeun produk biru kami anu pangsaéna pikeun anjeun sapertos anu sateuacanna, sareng teras-teras di masa hareup!

Salam hormat
Tim Dasqua

about us

Pameran & Kunjungan Palanggan

 Exhibitions & Customer Visits
Exhibitions & Customer Visits
 Exhibitions & Customer Visits
about us
rd01
rd02

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami