PROMOSI! Angle Precision V-Block & Clamp Set Multi-Use Gauge Gage Machinist Alat Asesoris ti DASQUA®

Nalika Dasqua mimiti ngerjakeun aksésoris alat mesin, urang ngagaduhan Wakil Tepat salaku:

Sadar tina wakil Dasqua ≤0.005mm; 

Paralelisme wakil Dasqua ≤0.003mm;

Kami milih bahan anu dikeras & distabilkeun Tepatna digiling janten eunteung;

30% langkung tepat tibatan paling di pasar anu tiasa masihan akurasi pangolahan anu langkung saé pikeun anjeun.

DASQUA urang kurung 90-clamping clamping tiasa dianggo pikeun mariksa bagian-bagian mesin presisi silinder.

Nalika usum penjualan sumping, urang ngamajukeun dua modél caliper beurat sapertos gambar sapertos kieu:

machine tool accessories

BTW, kami tetep tetep fokus kana solusi metrologi, APA-deui, promo Dasqua Christmas badé sumping !!!


Pos waktos: Okt-18-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami