PROMOSI! Kaliper Tugas Berat Anu Paling Épéktip Biaya ti DASQUA®

big caliper promotion flyer

Calipers mangrupikeun alat anu paling umum anu dianggo para mékanis pikeun ngukur jarak lempeng antara dua titik sareng diameter obyék buleud atanapi liang .. DASQUA ngagaduhan seueur kaliber. Kalér-Kawajiban Kaliper nyaéta séri anu paling hemat biaya.

Kalipér tugas beurat urang henteu ngan ukur kualitas industri anu andal sareng stabil, tapi ogé harga saing pisan. Kalayan akurasi anu sami di pasar, kualitas urang langkung stabil, sareng harga kami sakitar 20% langkung mirah.

Nalika usum penjualan sumping, urang ngamajukeun dua modél caliper beurat sapertos kieu:

1.DASQUA 500mm / 20 inci Hardened Alat Ukur Baja Monoblock Vernier Caliper sareng Nib Style Jaws

Spésifikasi : 

Ngaran produk: 500mm Heavy-duty Monoblock Vernier Caliper
Jumlah Barang: 1310-0005
Ukuran Ngukur: 0 ~ 500mm / 0 ~ 20 "
Kalulusan: 0,02mm / 0,001 "
Akurasi: 0.05mm / 1/128 "
Garansi: Dua Taun

Fitur:

• Kalayan pangaturan anu saé, pangukuran tetep, gampang dianggo;
• Rahang taneuh anu karasa ku presisi diletak rupa ngukur, langkung awét;
• Satin Chrome finish, stainless steel karasa sapanjang, umur panjang;
• Garis sareng inohong anu béda-béda ukiran ngalawan satin Chrome finish, skala gampang dibaca;
• Dua kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diaméter jero

2.DASQUA 500mm / 20 inci IP54 Waterproof Heavy Duty Digital Caliper

Spésifikasi: 

Ngaran produk: 500mm Heavy-Duty Caliper Digital
Jumlah Barang: 2220-8110
Ukuran Ngukur: 0 ~ 500mm / 0 ~ 20 "
Kalulusan: 0,01mm / 0,0005 "
Akurasi: 0.05mm / 1/128 "
Garansi: Dua Taun

Fitur:

• Kalayan pigura anu kokoh sareng ukuran ageung pikeun stabilitas tinggi
• Dijieunna tina stainless steel padet
• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862
• Kalayan nyaluyukeun rupa
• Kalayan Data-Kaluaran sareng métrik-Inci-Fraksi fungsi Konversi

Kunaon Kaliper Tugas beurat DASQUA:

1. ketat dilakukeun saluyu sareng tugas beurat Calipers;
Kaseueuran kaliber beurat-tugas di pasar gaduh lébar 17mm, tapi lebar kaliber 300mm ageung urang dijantenkeun 20mm, 500mm dugi 24mm, 1000mm dugi 30mm;

2. Akurasi calipers ageung urang nyaéta 20% langkung luhur tibatan calipers biasa di pasar,
Akurasi kaliber ageung 300mm didamel dugi ka 0,04mm, 500mm dugi ka 0,05mm, 1 méter dugi ka 0,06mm, bari sacara ketat ngadalikeun paralelisme tina cakar handap saluyu sareng standar DIN862 Jérman. 300mm paralel cakar caliper badag urang dikawasa kirang ti 0,005mm;

3. Kalayan raos gerakan anu lancar sareng nilai pangukuran anu akurat
Kalayan grinding halus sareng kontrol ketat tina paralelisme balok, darajat balok 300mm caliper urang dijantenkeun 0,015mm, caliper 1000mm didamel kirang tina 0,03mm;

4. Bentang hirup langkung lami
Kalayan quenching vakum sakabéh, stainless steel kualitas luhur, karasa sacara sadayana dikawasa dina 52.5HRC;

5. Gelar Perlindungan: IP54, layar tampilan ageung pikeun gampang dibaca. Ukuran jumlah anu ditingalikeun dina layar caket 13mm;

6. cakar arc cakar handap, kalayan fungsi prasetél, tiasa ngukur ukuran duanana liang jero sareng diameter luar.


Waktos Post: Sep-27-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami