DASQUA Geus Nyumbangkeun $8000 ka Korban Gempa Turki jeung Suriah

Henteu aya anu langkung parah tibatan nguping béja yén rébuan jalma kapangaruhan ku leungitna kahirupan, karusakan sareng gangguan parah anu disababkeun ku gempa bumi di Turki sareng Suriah.

Musibah alam teu merciless, tapi cinta aya.

Di DASQUA, kami yakin dina masihan deui ka komunitas sareng ngabantosan anu peryogi.Tanggung jawab urang salaku perusahaan tanggung jawab sosial pikeun ngadamel dampak anu positif sareng ngadukung komunitas global urang.Pikeun ngalaksanakeun bagian urang pikeun ngadukung usaha bantuan, Dasqua parantos nyumbang $ 8,000 ka Dana Bantuan Gempa Turki sareng bakal nyayogikeun bantosan kamanusaan.Dana ieu bakal ngabantosan kabutuhan urgent kalebet panyumputan, palayanan kaséhatan sareng nyayogikeun barang-barang penting, jsb.

Sumbangan kami ngan ukur bagian leutik tina naon anu kedah dilakukeun pikeun ngabantosan anu peryogi.Kami yakin yén kalayan usaha urang sadayana, daérah anu kaserang bencana bakal énggal-énggal diwangun deui sareng jalma-jalma énggal-énggal bakal hirup normal deui.

DAsqua ngadoakeun kalkun sareng syria(3)


waktos pos: Mar-10-2023