DASQUA 6 Inci / 150mm Stainless Steel Vernier Caliper Micrometer Awét Tahan Karat Alat Ukur Caliper pikeun Pangukuran Precision Gawe stabil

  • certification_marks (3)
  • certification_marks (2)
  • certification_marks (1)
  • certification_marks (4)
  1. 4 kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diameter jero, hambalan sareng jero
  2. Dijieunna tina stainless steel padet
  3. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862
  4. Garis sareng inohong anu béda-béda diukir dina satin Chrome finish
  5. Kalayan ngonci sekrup kanggo bacaan anu stabil

Detil Produk

FAQ

DASQUA 6 Inch/150mm Stainless Steel Vernier Caliper Micrometer Durable Stainless Steel Measuring Tool Caliper for Precision Measurements Working Stable

Kode Kisaran Kalulusan A B C D E Akurasi
1110-3114 0-100 / 0-4 ″ 0,05 / 1/128 ″ 160 18 13.5 12 30 0,05
1110-3115 0-150 / 0-6 ″ 0,05 / 1/128 ″ 235 21 16.5 16 40 0,05
1110-3120 0-200 / 0-8 ″ 0,05 / 1/128 ″ 298 24 19.5 16 50 0,05
1110-3130 0-300 / 0-12 ″ 0,05 / 1/128 ″ 410 26 20 18 55 0,05
1550-2004 0-100 / 0-4 ″ 0,02 / 0,001 ″ 160 18 13.5 12 30 0,03
1550-2005 0-150 / 0-6 ″ 0,02 / 0,001 ″ 235 21 16.5 16 40 0,03
1550-2010 0-200 / 0-8 ″ 0,02 / 0,001 ″ 298 24 19.5 16 50 0,03
1550-2015 0-300 / 0-12 ″ 0,02 / 0,001 ″ 410 16 20 18 55 0,03

Pisahkeun

Ngaran produk: 6 Inci / 150mm Stainless Steel Vernier Caliper
Jumlah Barang: 1110-3115
Ukuran Ngukur: 0 ~ 150mm / 0 ~ 6 '
Kalulusan: 0,05m / 1/128 "
Akurasi: 0.05mm / 1/128 "
Garansi : Dua Taun

Fitur

• Kalayan pangaturan anu saé, pangukuran tetep, gampang dianggo;
• Rahang taneuh anu karasa ku presisi diletak rupa ngukur, langkung awét;
• Satin Chrome finish, stainless steel karasa sapanjang, umur panjang;
• Garis sareng inohong anu béda-béda ukiran ngalawan satin Chrome finish, skala gampang dibaca;
• 2 kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diaméter jero

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar. Éta tiasa dianggo di lantai toko, di rohangan pamariksaan atanapi bahkan di bumi ku hobi.

Kauntungan tina DASQUA's Hardened Stainless Steel Vernier Caliper
• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x Kalér Steel Vernier Caliper

DASQUA 6 Inch/150mm Stainless Steel Vernier Caliper Micrometer Durable Stainless Steel Measuring Tool Caliper for Precision Measurements Working Stable


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami