DASQUA High Precision 6 Inch / 150mm IP67 Waterproof Digital Caliper with Large LCD Screen

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Henteu ngan IP67 ngalawan cai sareng lebu, tapi ogé kamampuan buktina minyak anu saé;
  2. Komponén éléktronik disegel pikeun ningkatkeun kamampuan anti cairanana;
  3. Laws grounds pikeun naekeun akurasi pangukuran;
  4. Permukaan taneuh balok (Paralelisme kirang ti 0,015, 20% langkung saé tibatan normal) pikeun mastikeun gerakan lancar sapanjangna
  5. Ukuran layar digital anu langkung ageung pikeun gampang dibaca (20% langkung ageung tibatan layar normal);

Detil Produk

FAQ


DASQUA High Precision 6 Inch/150mm IP67 Waterproof Digital Caliper with Large LCD Screen

Kode Kisaran Resolusi A B C D L Akurasi
2015-1005 0-150 / 0-6 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 40 20 15.5 16 235 0,02 / 0,001 ″
2015-1010 0-200 / 0-8 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 50 24 19.5 16 287 0,03 / 0,0015 ″
2015-1015 0-300 / 0-12 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 60 26 21.5 16 390 0,03 / 0,0015 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: IP67 Waterproof Caliper Digital
Nomer barang: 2015-1005
Rentang Ngukur: 0 ~ 150 mm / 0 ~ 6 "
Akurasi: ± 0,02 mm / 0,001 "
Resolusi: 0,01 mm / 0,0005 "/ 1/128"
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan sertipikat kalibrasi;
• Kalayan sistem pangukuran induktif;
• Perlindungan IP67 ngalawan cairan;
• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862;
• Kualitas Industri: Parut kaca diadaptasi;
• LCD Display ukuran langkung ageung pikeun gampang dibaca (langkung ageung tibatan layar normal);
• Awak caliper didamel tina stainless steel padet. Sadaya konstruksi logam pastikeun umur panjang tina caliper sareng langkung cocog pikeun sagala rupa panggunaan industri. Rahang dijajarkeun sareng leres dipotong.

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar.
Kaliper digital mangrupikeun versi paling modéren pikeun alat ieu. Kaliper digital tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb kaliper digital urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Cara Ngukur

• Pangukuran Diaméter Luar: Gancang ngukur objék leutik atanapi ageung ku rahang stainless steel anu didamel;
• Pangukuran Diameter jero: Ukur jero diameter obyék gancang ku rahang luhur;
• Pangukuran Jerona: Pilihan pangukuran serbaguna kalebet fungsi jero pikeun objék alit anu sesah dijangkau ku penguasa biasa;
• Pangukuran Léngkah: Fungsi léngkah anu teu diperhatoskeun tina caliper ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun léngkah tukang caliper pikeun ngukur ogé;

Kaunggulan tina DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x Minyak sareng Waterproof Caliper Digital
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi
1 x Sértipikat Kalibrasi

DASQUA High Precision 6 Inch/150mm IP67 Waterproof Digital Caliper with Large LCD Screen


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami