DASQUA High Precision 6 Inch / 150mm Electronic Micrometer Digital Caliper with Large LCD Screen & Easy Inch and Millimeter Conversion

  • certification_marks (4)
  • certification_marks (4)
  • certification_marks (4)
  • certification_marks (4)
  • [ILPHUV5{5KF22%14[6UB82
  • certification_marks (4)
  • certification_marks (4)
  • certification_marks
  1. Permukaan taneuh balok (Paralelisme kirang ti 0,015, 20% langkung saé th · · n normal) pikeun mastikeun gerakan lancar sapanjang;
  2. Grating kaca khusus diadaptasi;
  3. Kalayan fungsi pecahan;
  4. Ukuran layar digital anu langkung ageung pikeun gampang dibaca (Ukuran Digit: 11.5mm);

Detil Produk

FAQ


DASQUA High Precision 6 Inch/150mm Electronic Micrometer Digital Caliper with Large LCD Screen & Easy Inch and Millimeter Conversion

Kode Kisaran Resolusi A B C D L Akurasi
1804-1065 0-150 / 0-6 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 40 20 15.5 16 235 0,02 / 0,001 ″
1804-1070 0-200 / 0-8 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 50 24 19.5 16 287 0,03 / 0,0015 ″
1804-1075 0-300 / 0-12 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 60 26 21.5 16 390 0,03 / 0,0015 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: Layar LCD ageung Caliper Digital
Jumlah Barang: 1804-1065
Rentang Ngukur: 0 ~ 150 mm / 0 ~ 6 "
Akurasi: ± 0,02 mm / 0,001 "
Resolusi: 0,01 mm / 0,0005 "/ 1/128"
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan grating kaca khusus diadaptasi pikeun ningkatkeun kualitasna;
• Kualitas Industri: Permukaan taneuh balok (Paralelisme kirang ti 0,015, 20% langkung saé tibatan normal) pikeun mastikeun gerakan lancar sapanjang;
• LCD Display ukuran langkung ageung pikeun gampang dibaca (Ukuran Digit: 11.5mm);
• Awak caliper didamel tina kelas stainless steel kentel. Sadaya konstruksi logam mastikeun umur bentang anu langkung lami sareng langkung cocog pikeun sagala rupa panggunaan industri;

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar.
Kaliper digital tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb kaliper digital urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

4 Cara Ngukur

• Pangukuran Diaméter Luar: Gancang ngukur objék leutik atanapi ageung ku rahang stainless steel anu didamel;
• Pangukuran Diameter jero: Ukur jero diameter obyék gancang ku rahang luhur;
• Pangukuran Jerona: Pilihan pangukuran serbaguna kalebet fungsi jero pikeun objék alit anu sesah dijangkau ku penguasa biasa;
• Pangukuran Léngkah: Fungsi léngkah anu teu diperhatoskeun tina caliper ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun léngkah tukang caliper pikeun ngukur ogé;

Kauntungan

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan caliper bersih, nyegah cairan tina lebet kana slaid sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé; Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x Layar LCD ageung Caliper Digital
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Precision 6 Inch/150mm Electronic Micrometer Digital Caliper with Large LCD Screen & Easy Inch and Millimeter Conversion


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami