Alat-alat Industri DASQUA 0-1 Inci Ultra-Precision Luar Mikrométer sareng Spindle Baja Stainless sareng Tips Carbide

  • certification_marks
  1. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN 863;
  2. Utas Spindle ngégél, taneuh sareng lapped pikeun akurasi pamungkas;
  3. Kalayan konci spindle;
  4. Karbida khusus anyar anu dianggo dina ngukur anvil tibatan tip-tip karbida tradisional anu gampang dipakai;
  5. Precision Ground STAINLESS STEEL threading rod ngagentos alloy / rod waja baja karbon anu seueur dianggo dina industri;
  6. Kalulusan jelas laser-terukir dina satin Chrome finish pikeun gampang dibaca;
  7. Kalayan eureun ratchet pikeun gaya konstan (5- 8N 20% langkung saé tibatan standar normal 5-10N);

Detil Produk

FAQ


DASQUA Industrial Tools 0-1 Inch Ultra-Precision Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle and Carbide Tips

Kode Kisaran Kalulusan A B C L W H Akurasi
4111-8105-A 0-25 0,01 31 29.5 φ6.5 133 58.5 φ18 0,004
4111-8110-A 25-50 0,01 56 38 φ6.5 137.2 76 φ18 0,004
4111-8115-A 50-75 0,01 81 51 φ6.5 162.7 91 φ18 0,005
4111-8120-A 75-100 0,01 106 63.5 φ6.5 187.7 105 φ18 0,005
4111-8125-A 100-125 0,01 131 76 φ6.5 214.5 125 φ18 0,006
4111-8130-A 125-150 0,01 156 89 φ6.5 251 142 φ18 0,006
4111-5105-A 0-25 0,001 31 29.5 φ6.5 133 58.5 φ18 0,004
4111-5110-A 25-50 0,001 56 38 φ6.5 137.2 76 φ18 0,004
4111-5115-A 50-75 0,001 81 51 φ6.5 162.7 91 φ18 0,005
4111-5120-A 75-100 0,001 106 63.5 φ6.5 187.7 105 φ18 0,005
4111-5125-A 100-125 0,001 131 76 φ6.5 214.5 125 φ18 0,006
4111-5130-A 125-150 0,001 156 89 φ6.5 251 142 φ18 0,006

Spésifikasi

Ngaran produk: Ultra-Precision Out Micrometer
Jumlah Barang: 4111-8105-A
Rentang Ngukur: 0 ~ 25 mm / 0 ~ 1 "
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0004 "
Akurasi: 0,004 mm / 0,0001575 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• ketat dilakukeun saluyu sareng DIN 863;
• Utas spindle ngégél, taneuh sareng lapped pikeun akurasi pamungkas;
• Kalayan konci spindle;
• Karbida khusus khusus anu dianggo dina ngukur anvil tibatan ujung karbida tradisional anu gampang dipakai. Wajah ngukur tina anvil sareng spindle langsung kontak sareng obyék anu bade diukur, anu hartosna 2 permukaan ieu sigana chip. Carbide-tipped nyata ningkatkeun panggunaan kahirupan micrometer;
• Precision Ground STAINLESS STEEL threading rod ngagentos alloy / rod baja threading baja anu seueur dianggo dina industri;
• Kalulusan jelas laser-terukir dina satin Chrome finish pikeun gampang dibaca;
• Kalayan eureun ratchet pikeun kakuatan konstan (5- 8N 20% langkung saé tibatan standar normal 5-10N), lindungi alat presisi tinggi anjeun langkung ati-ati. Nalika ngencarkeun micrometer, ratchet sacara efektif ngeureunkeun kakuatan anu luar biasa anu tiasa nyababkeun karusakan dina spindle;

Aplikasi

Mikrométer nyaéta alat ukur anu presisi anu ngagunakeun sekrup anu dikalibrasi pikeun ngukur jarak. Ukuran ieu ditarjamahkeun kana rotasi ageung sekrup anu teras tiasa dibaca tina skala atanapi dial. Mikrométer ilaharna dianggo dina manufaktur, mesin, sareng rékayasa mékanis.
Mikrométer urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Jinis Micrometers

Aya tilu jinis micrometer: luar, jero, sareng jero. Micrometers luar ogé tiasa disebat calipers micrometer, sareng dianggo ngukur panjang, lébar, atanapi diaméter luar hiji obyék. Di jero mikrométer biasana dianggo pikeun ngukur diaméter interior, sapertos dina liang. Mikrométer jero ngukur jangkungna, atanapi jero, tina bentuk naon waé anu ngagaduhan undak, alur, atanapi slot.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Sateuacan dioperasikeun, muka ngukur bersih tina tihang sareng spindle ku kaén anu lembut atanapi kertas lemes.

Eusi Paket

1 x Micrometer Luar
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA Industrial Tools 0-1 Inch Ultra-Precision Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle and Carbide Tips


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami