Alat Industri DASQUA 0-1 Inci Ultra-Precision Luar Mikrométer sareng Spindle Stainless Steel sareng Tip Karbida

  • certification_marks
  1. Mastikeun dijieun luyu jeung DIN 863;
  2. Spindle thread hardened, taneuh jeung lapped pikeun akurasi pamungkas;
  3. Kalawan konci spindle;
  4. carbide husus anyar dipaké dina ngukur anvil tinimbang tradisional gampang-maké kaluar tip carbide;
  5. Precision Ground STAINLESS STEEL threading rod ngaganti alloy / baja karbon threading rod lolobana dipaké dina industri;
  6. Jelas graduations laser-etched on satin chrome finish pikeun bacaan gampang;
  7. Kalawan ratchet eureun pikeun gaya konstan (5- 8N 20% leuwih hade tinimbang standar normal tina 5-10N);

Rincian produk

FAQ


Alat Industri DASQUA 0-1 Inci Ultra-Precision Luar Mikrométer sareng Spindle Stainless Steel sareng Tip Karbida

Kodeu Rentang wisuda A B C L W H Akurasi
4111-8105-A 0-25 0.01 31 29.5 φ6.5 133 58.5 φ18 0.004
4111-8110-A 25-50 0.01 56 38 φ6.5 137.2 76 φ18 0.004
4111-8115-A 50-75 0.01 81 51 φ6.5 162.7 91 φ18 0,005
4111-8120-A 75-100 0.01 106 63.5 φ6.5 187.7 105 φ18 0,005
4111-8125-A 100-125 0.01 131 76 φ6.5 214.5 125 φ18 0.006
4111-8130-A 125-150 0.01 156 89 φ6.5 251 142 φ18 0.006
4111-5105-A 0-25 0,001” 31 29.5 φ6.5 133 58.5 φ18 0.00015”
4111-5110-A 25-50 0,001” 56 38 φ6.5 137.2 76 φ18 0.00015”
4111-5115-A 50-75 0,001” 81 51 φ6.5 162.7 91 φ18 0.0002”
4111-5120-A 75-100 0,001” 106 63.5 φ6.5 187.7 105 φ18 0.0002”
4111-5125-A 100-125 0,001” 131 76 φ6.5 214.5 125 φ18 0.00025”
4111-5130-A 125-150 0,001” 156 89 φ6.5 251 142 φ18 0.00025”

spésifikasi

Ngaran produk: Ultra-Precision Luar Mikrométer
Item Jumlah: 4111-8105-A
Rentang Ukur: 0 ~ 25 mm / 0 ~ 1 inci
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0004 inci
Akurasi: 0,004 mm / 0,0001575 inci
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Mastikeun dijieun luyu jeung DIN 863;
• benang Spindle hardened, taneuh jeung lapped pikeun akurasi pamungkas;
• Jeung konci spindle;
• carbide husus Anyar dipaké dina ngukur anvil tinimbang tradisional gampang-maké kaluar tip carbide.Beungeut ukur tina anvil sareng spindle langsung kontak sareng obyék anu diukur, anu hartosna permukaan 2 ieu paling dipikaresep chip.Carbide-tipped nyata ngaronjatkeun umur pamakéan mikrométer;
• Precision Ground STAINLESS STEEL threading rod ngaganti alloy / baja karbon threading rod lolobana dipaké dina industri;
• Jelas graduations laser-etched on satin chrome finish pikeun bacaan gampang;
• Kalawan ratchet eureun pikeun gaya konstan (5- 8N 20% leuwih hade tinimbang standar normal tina 5-10N), ngajaga alat-precision tinggi Anjeun leuwih taliti.Nalika tightening mikrométer, ratchet nu éféktif eureun kakuatan overwhelming nu bisa ngabalukarkeun karuksakan kana spindle nu;

Aplikasi

Mikrométer nyaéta alat ukur presisi anu ngagunakeun sekrup anu dikalibrasi pikeun ngukur jarak.Ukuran ieu ditarjamahkeun kana rotasi badag tina screw nu lajeng bisa dibaca tina skala atawa dial a.Mikrométer biasana dianggo dina manufaktur, mesin, sareng rékayasa mékanis.
Mikrométer kami tiasa dianggo pikeun damel kayu, pembuatan perhiasan sareng saterasna, seueur dianggo dina rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Jinis Mikrométer

Aya tilu jinis mikrométer: luar, jero, sareng jero.Mikrométer luar bisa ogé disebut kaliper mikrométer, sarta dipaké pikeun ngukur panjang, rubak, atawa diaméter luar hiji obyék.Mikrométer jero biasana dianggo pikeun ngukur diaméter interior, sapertos dina liang.Mikrométer jero ngukur jangkungna, atanapi jero, tina sagala bentuk anu ngagaduhan undak, alur, atanapi slot.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

tips

Saméméh operasi, bersih ngukur beungeut anvil jeung spindle jeung lawon lemes atawa kertas lemes.

Eusi pakét

1 x Mikrométer Luar
1 x Case Pelindung
1 x Surat Garansi

Alat Industri DASQUA 0-1 Inci Ultra-Precision Luar Mikrométer sareng Spindle Stainless Steel sareng Tip Karbida