DASQUA Profesional Inci / Métrik Ngukur Kandel Alat 0.00005 ″ /0.001 mm Resolusi Digital Luar Micrometer sareng Stainless Steel Spindle

  1. Mudah maca sareng layar ageung 34x12mm, font tampilan ageung 8mm
  2. Kaluaran chip ganda nyayogikeun fungsi pangukuran anu langkung stabil kalayan kamampuan anu langkung kuat
  3. Kancing sareng spindle taneuh pikeun mastikeun akurasi stabil;
    Spindle stainless steel ground Precision, taneuh anu dua kali, mastikeun akurasi sareng gerakan lemes (Pitch error 1μ kirang ti payun, sareng ngahontal standar kelas dunya), sedengkeun baja karbon spindle anu sanésna, anu bakal ngakibatkeun leungit akurasi kalayan gampang.
  4. Anvil karbida khusus pikeun mastikeun katahanan;
    Ngukur anvil DASQUA mangrupikeun karbida khusus anyar, henteu gampang pareum sareng anti karat, anu bakal mastikeun akurasi, sedengkeun anu sanésna gampang dipaké sareng ujung karbida karat, sareng kaleungitan akurasi
  5. Kalayan eureun ratchet pikeun kakuatan konstan (5-8N, 20% langkung luhur tibatan normal);
    Nalika ngencarkeun micrometer, ratchet sacara efektif ngeureunkeun kakuatan anu luar biasa anu tiasa nyababkeun karusakan dina spindle pikeun ngajagi alat presisi tinggi anjeun kalayan langkung taliti;
  6. Paling dirobih struktur anu dirancang sacara ergonomis;
  7. Ratchet stop kontak rengkuh kalayan panjang tambahan ngamungkinkeun operasi hiji-leungeun;
  8. Permukaan jas UV nyayogikeun résistansi abrasi anu kuat.

Detil Produk

FAQ


DASQUA Professional Inch/Metric Thickness Measuring Tools 0.00005"/0.001 mm Resolution Digital Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle

Kode Kisaran Resolusi A B C L W H Akurasi
4230-2005 0-25 / 0-1 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 31.5 22.5 φ6.5 155 60.2 27.3 0,003 / 0,00015 ″
4230-2010 25-50 / 1-2 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 56.5 31 φ6.5 185.4 77.9 27.3 0,003 / 0,00015 ″
4230-2015 50-75 / 2-3 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 81.5 44 φ6.5 211.9 93.4 27.3 0,004 / 0,00015 ″
4230-2020 75-100 / 3-4 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 107.1 56 φ6.5 239.9 111.4 27.3 0,004 / 0,00015 ″
4230-2025 100-125 / 4-5 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 132 66 φ6.5 269.7 127.8 27.3 0,005 / 0,0002 ″
4230-2030 125-150 / 5-6 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 156.5 80 φ6.5 296 145 27.3 0,005 / 0,0002 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: Ultra-Precision Out Micrometer
Jumlah Barang: 4230-2005
Rentang Ngukur: 0 ~ 25 mm / 0 ~ 1 "
Kalulusan: ± 0,001 mm / 0,0055 "
Akurasi: 0,003 mm / 0,0011811 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Mudah maca sareng layar ageung 34x12mm, font tampilan ageung 8mm
• Kaluaran chip ganda nyayogikeun fungsi pangukuran anu langkung stabil kalayan kamampuan anu langkung kuat
• Hardind sareng ground spindle pikeun mastikeun akurasi anu stabil;
Spindle stainless steel ground Precision, taneuh anu dua kali, mastikeun akurasi sareng gerakan lemes (Pitch error 1μ kirang ti payun, sareng ngahontal standar kelas dunya), sedengkeun baja karbon spindle anu sanésna, anu bakal ngakibatkeun leungit akurasi kalayan gampang.
• Anvil karbida khusus pikeun mastikeun katahanan;
Ngukur anvil DASQUA mangrupikeun karbida khusus anyar, henteu gampang pareum sareng anti karat, anu bakal mastikeun akurasi, sedengkeun anu sanésna gampang dipaké sareng ujung karbida karat, sareng kaleungitan akurasi
• Kalayan eureun ratchet pikeun kakuatan konstan (5-8N, 20% langkung luhur tibatan normal);
Nalika ngencarkeun micrometer, ratchet sacara efektif ngeureunkeun kakuatan anu luar biasa anu tiasa nyababkeun karusakan dina spindle pikeun ngajagi alat presisi tinggi anjeun kalayan langkung taliti;
• Struktur anu dirancang paling égonomis;
• Ratchet stop kontak rengkuh kalayan panjang tambahan ngamungkinkeun operasi hiji-leungeun;
• permukaan jas UV nyayogikeun résistansi abrasi anu kuat.

Aplikasi

Mikrométer nyaéta alat ukur anu presisi anu ngagunakeun sekrup anu dikalibrasi pikeun ngukur jarak. Ukuran ieu ditarjamahkeun kana rotasi ageung sekrup anu teras tiasa dibaca tina skala atanapi dial. Mikrométer ilaharna dianggo dina manufaktur, mesin, sareng rékayasa mékanis.
Mikrométer urang dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Jinis Micrometers

Aya tilu jinis micrometer: luar, jero, sareng jero. Micrometers luar ogé tiasa disebat calipers micrometer, sareng dianggo ngukur panjang, lébar, atanapi diaméter luar hiji obyék. Di jero mikrométer biasana dianggo pikeun ngukur diaméter interior, sapertos dina liang. Mikrométer jero ngukur jangkungna, atanapi jero, tina bentuk naon waé anu ngagaduhan undak, alur, atanapi slot.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Sateuacan dioperasikeun, muka ngukur bersih tina tihang sareng spindle ku kaén anu lembut atanapi kertas lemes.

Eusi Paket

1 x Digital Di luar Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA Professional Inch/Metric Thickness Measuring Tools 0.00005"/0.001 mm Resolution Digital Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami