Indikator DASQUA Tinggi Akurasi Dial sareng Sértipikat Kalibrasi

  • certification_marks (4)
  1. Dipaké pikeun ngukur rata permukaan ogé pelarian aksial sareng ogé dipaké pikeun mariksa pakakas anu disetél sareng squcious
  2. Klip indikator wates kaasup
  3. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN878
  4. Bantalan Jeweled nyayogikeun gesekan bantalan anu panghandapna
  5. Kalayan rentang anu sempit sareng akurasi anu langkung luhur

Detil Produk

FAQ

DASQUA High Accuracy Dial Indicator with Calibration Certificate

Kode Kisaran Kalulusan Gaya A B C D E Akurasi Histeresis
5111-1105 0-10 0,01 Datar Balik 8 φ 58 φ 8 18.5 φ 55 0,017 0,003
5111-1205 0-10 0,01 Lug Balik 8 φ 58 φ 8 18.5 φ 55 0,017 0,003

Spésifikasi

Nami Produk: Indikator Pencét
Jumlah Barang: 5111-1105
Rentang Ngukur: 0 ~ 10 mm / 0 ~ 2 "
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Akurasi: 0,017 mm / 0,0005 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dipaké pikeun ngukur rata permukaan ogé pelarian aksial sareng ogé digunakeun pikeun mariksa pakakas anu disetél sareng squcious
• klip indikator Wates kalebet
• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN878
• bantalan Jeweled nyayogikeun gesekan bantalan anu panghandapna
• Kalayan rentang anu sempit sareng akurasi anu langkung luhur

Aplikasi

Indikator dial disebut ogé gauge dial, caliber dial, sareng indikator usik. Alat ukur presisi ieu dianggo pikeun ngukur akurat jarak linier sareng ukuran obyék. Dial ngagedekeun pangukuran supados langkung gampil dibaca ku panon manusa. Sering dianggo dina pabrikan, laboratorium, sareng bidang industri atanapi mékanis anu sanés, indikator panggilingan dianggo dimana waé ukuran alit kedah dipendakan sareng dirékam atanapi ditransfer, sapertos mariksa variasi kasabaran kana hiji karya. Indikator standar pencét ngukur kapindahan sapanjang sumbu indikatorna. Indikator tés dial pisan mirip sareng indikator dial, kecuali sumbu pangukuranna jejeg sareng sumbu indikatorna. Indikator tés dial sareng dial tiasa analog, ku mé dialék mékanis, atanapi éléktronik, kalayan tampilan digital. Sababaraha modél éléktronik mindahkeun data sacara éléktronik kana komputer pikeun rékaman sareng manipulasi poténsial.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Bacaan panggil sareng tilu digit, sapertos 0-10-0, nandakeun yén indikatorna ngagaduhan dial anu saimbang. Bacaan panggil sareng dua digit, sapertos 0-100, nunjukkeun yén dial éta ngagaduhan sambung kontinyu. Pencét saimbang dianggo pikeun maca bédana tina titik rujukan permukaan anu khusus. Daptar kontinyu dianggo pikeun bacaan langsung sareng biasana ngagaduhan kisaran pengukuran anu langkung ageung tibatan telepon saimbang. Fitur opsional kalebet bantalan permata pikeun sensitipitas sareng akurasi anu luhur, lokét révolusi pikeun ngukur robih, tahan cai, tahan lebu, shockproof, rupa bodas atanapi hideung, sareng maca tibalik pikeun pangukuran jero atanapi ngukur gage.

Eusi Paket

1 x Indikator Pencét
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Accuracy Dial Indicator with Calibration Certificate


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami