DASQUA Stainless Steel Didamel Monoblock Vernier Caliper kalayan Pangaturan Rupa Garansi 2 Taun

  • certification_marks (4)
  • certification_marks (1)
  • certification_marks (2)
  • certification_marks (3)
  1. 4 kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diameter jero, hambalan sareng jero
  2. Dijieunna tina stainless steel padet
  3. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862
  4. Garis sareng inohong anu béda-béda diukir dina satin Chrome finish
  5. Kalayan ngonci sekrup kanggo bacaan anu stabil
  6. Kalayan nyaluyukeun rupa

Detil Produk

FAQ


size

Kode Kisaran Kalulusan A B C D E Akurasi
1120-3114 0-100 / 0-4 ″ 0,05 / 1/128 ″ 160 18 13.5 12 30 0,05
1120-3115 0-150 / 0-6 ″ 0,05 / 1/128 ″ 235 21 16.5 16 40 0,05
1120-3120 0-200 / 0-8 ″ 0,05 / 1/128 ″ 298 24 19.5 16 50 0,05
1120-3130 0-300 / 0-12 ″ 0,05 / 1/128 ″ 410 28 22 20 64 0,05
1380-3005 0-150 / 0-6 ″ 0,02 / 0,001 ″ 235 21 16.5 16 40 0,03
1380-3010 0-200 / 0-8 ″ 0,02 / 0,001 ″ 298 24 19.5 16 50 0,03
1380-3015 0-300 / 0-12 ″ 0,02 / 0,001 ″ 410 28 22 20 64 0,03

Kauntungan

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Pisahkeun

Ngaran Produk: Monoblock Vernier Caliper
Jumlah Barang: 1120-3115
Ukuran Ngukur: 0 ~ 150mm / 0 ~ 6 "
Kalulusan: 0.05mm / 1/128 "
Akurasi: 0.05mm / 1/128 "
Garansi : Dua Taun

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar. Éta tiasa dianggo di lantai toko, di rohangan pamariksaan atanapi bahkan di bumi ku hobi.

DASQUA Stainless Steel Made Monoblock Vernier Caliper with Fine Adjustment of 2 Years Warranty03


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami