DASQUA 500mm / 20 inci Hardened Alat Ukur Steel Monoblock Vernier Caliper sareng Nib Style Jaws

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Kalayan pangaluyuan rupa, pangukuran tetep, gampang dianggo;
  2. Rahang taneuh anu karasa ku presisi diletak rupa ngukur, langkung awét;
  3. Satin chrome finish, ngeraskeun stainless steel sapanjang, umur panjang;
  4. Garis sareng inohong anu béda-béda ukiran ngalawan satin Chrome finish, skala gampang dibaca;
  5. 2 kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diaméter jero

Detil Produk

FAQ

DASQUA 500mm / 20 inches Hardened Stainless Steel Measurement Tool Monoblock Vernier Caliper with Nib Style Jaws

Kode Kisaran Kalulusan A B C D Akurasi
1310-0005 0-500 / 0-20 ″ 0,02 / 0,001 ″ 100 10 12 25 ± 0,05
1310-0010 0-600 / 0-24 ″ 0,02 / 0,001 ″ 100 10 12 25 ± 0,05
1310-0015 0-1000 / 0-40 ″ 0,02 / 0,001 ″ 125 20 18 32 ± 0,07

Pisahkeun

Ngaran Produk: 500mm Monoblock Vernier Caliper
Jumlah Barang: 1310-0005
Ukuran Ngukur: 0 ~ 500mm / 0 ~ 20 "
Kalulusan: 0,02mm / 0,001 "
Akurasi: 0.05mm / 1/128 "
Garansi : Dua Taun

Fitur

• Kalayan pangaturan anu saé, pangukuran tetep, gampang dianggo;
• Rahang taneuh anu karasa ku presisi diletak rupa ngukur, langkung awét;
• Satin Chrome finish, stainless steel karasa sapanjang, umur panjang;
• Garis sareng inohong anu béda-béda ukiran ngalawan satin Chrome finish, skala gampang dibaca;
• 2 kagunaan pikeun ngukur diaméter luar, diaméter jero

Aplikasi

Vernier Calipers, anu tiasa vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar. Kaliper vernier tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb… Kaliper urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Kauntungan

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x stainless steel Vernier Caliper
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA 500mm / 20 inches Hardened Stainless Steel Measurement Tool Monoblock Vernier Caliper with Nib Style Jaws


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami