DASQUA Anyar Diluncurkeun Monoblock High Precision 0-150mm Double Shock-Proof Dial Caliper Pro

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Teges didamel luhur saluhureun standar DIN862, ISO9001 sareng JJG30-2017
  2. Kasalahan paralelisme ≤0.007mm, kasalahan indikasi ≤8μ; Kontrol presisi 20% langkung ketat tibatan DIN 862
  3. Pigura monoblock padet nyayogikeun stabilitas anu awét
  4. Tangkar nilon kakuatan kuat pikeun ngajagi tina pangaruh
  5. Rahang taneuh anu karasa ku presisi diletak rupa ngukur
  6. Taneuh balok nyieun gerakan sutra sapanjang sareng gaya geser 2.5N-3.5N
  7. Gigi-guncangan girings gearing
  8. Karya jero Precision
  9. Kabayang logam ningkat, henteu goblog atanapi ngahalangan
  10. Kalayan bungkus panyalindungan anu elegan

Detil Produk

FAQ

DASQUA New Launched Monoblock High Precision 0-150mm Double Shock-Proof Dial Caliper Pro

Kode Kisaran Kalulusan A B C D E Akurasi
1331-2110-A 0-100 0,02 169 18 13 13.3 30 0,02
1331-2115-A 0-150 0,02 236 21 16.5 16 40 0,02
1331-2120-A 0-200 0,02 285 24 20 16 48 0,03
1331-2130-A 0-300 0,02 410 28 22 20 62 0,03

Spésifikasi

Nami produk: Ganda-Shock Bukti Pencét Caliper
Jumlah Barang: 1331-2115-A
Rentang Ngukur: 0 ~ 150 mm
Akurasi: ± 0,003 mm
Kalulusan: 0,01 mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Sacara ketat dijantenkeun luhur saluhureun standar DIN862, ISO9001 sareng JJG30-2017
• Kasalahan paralelisme ≤0.007mm, kasalahan indikasi ≤8μ; Kontrol presisi 20% langkung ketat tibatan DIN 862
• Pigura monoblock padet nyayogikeun stabilitas anu awét
• Tailboard nilon kakuatan kuat pikeun ngajagi tina pangaruh
• Rahang taneuh anu karasa ku presisi ngukur rupa
• Beam ground nyieun gerakan sutra sapanjang sareng gaya geser 2.5N-3.5N
• Gearing shock-proof ganda
• Karya jero Precision
• Kabayang logam ningkat, henteu goyangan atanapi ngahalangan
• Kalayan bungkus panyalindungan anu elegan

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar.
Kaliper digital tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb…
Caliper dial kami tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Cara Ngukur

• Pangukuran Diaméter Luar: Gancang ngukur objék leutik atanapi ageung ku rahang stainless steel anu didamel;
• Pangukuran Diameter jero: Ukur jero diameter obyék gancang ku rahang luhur;
• Pangukuran Jerona: Pilihan pangukuran serbaguna kalebet fungsi jero pikeun objék alit anu sesah dijangkau ku penguasa biasa;
• Pangukuran Léngkah: Fungsi léngkah anu teu diperhatoskeun tina caliper ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun léngkah tukang caliper pikeun ngukur ogé;

Kauntungan tina DASQUA's Akurasi Tinggi Stainless Steel Didamel Monoblock Vernier Caliper
• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x Ganda Shock-Bukti Dial Caliper
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA New Launched Monoblock High Precision 0-150mm Double Shock-Proof Dial Caliper Pro


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami