DASQUA Precision Machinist Tools Premium Parallel Bar Set sareng Aluminium Case

  1. Baja alloy premium, karasa sareng dipareuman, karasa 58-63HRC, umur panjang jasa
  2. Ujung rada diusap pikeun anti tabrakan.
  3. Kasus aluminium hideung anu dipasang
  4. Taneuh presisi kalayan akurasi tinggi: jangkungna / lébar ± 0,01mm, paralelisme ± 0,005mm, dianggo pasang: ± 0,01mm (jangkungna / kandel) sareng unggal sét paralel disayogikeun ku laporan pamariksaan nyalira
  5. Chamfer buleud pikeun ngajagaan leungeun operator tina corétan

Detil Produk

FAQ

Kode Pasangan (pasang) Kandel x Panjang Jangkungna
8203-0010 14 Pasangan 10 × 150 14,16,18,20,22,24,26,28,30,32,35,40,45,50
8203-0025 14 Pasangan 4 × 150 14,16,18,20,22,24,26,28,30,32,35,40,45,50
8203-0030 9 Pasangan 8,5 × 150 14,16,20,24,30,32,36,40,44
8204-0010 9 Pasangan 1/4 × 6 ″ 3/4 ″, 7/8 ″, 1 ″, 1-1 / 8 ″, 1-1 / 4 ″, 1-3 / 8 ″, 1-1 / 2 ″, 1-5 / 8 ″, 1- 3/4 ″
8204-0015 10 Pasangan 1/8 × 6 ″ 1/2 ″, 5/8 ″, 3/4 ″, 7/8 ″, 1 ″, 1-1 / 8 ″, 1-1 / 4 ″, 1-3 / 8 ″, 1-1 / 2 ″ , 1-5 / 8 ″
8204-0025 4 Pasangan 3/16 ″ x6 ″ 1 ″, 1-1 / 4 ″, 1-1 / 2 ″, 1-3 / 4 ″

Spésifikasi

Ngaran Produk: Set Paralel Premium
Nomer barang: 8203-0010
Amtount (Pasangan): 14
Panjangna: 150mm
Kandel: 10mm
Jangkungna: 14,16,18,20,22,24,26,28,30,32,35,40,45,50
Garansi: Dua Taun

Fitur

• waja alloy premium, atos sareng dipareuman, teu karasa 58-63HRC, umur panjang jasa
• Edges rada diusap pikeun anti tabrakan.
• Kotak aluminium hideung anu dipasang
• Taneuh presisi kalayan akurasi tinggi: jangkungna / lébar ± 0,01mm, paralelisme ± 0,00mm, dianggo pasang: ± 0,01mm (jangkungna / kandel) sareng unggal sét paralel disayogikeun ku laporan pamariksaan nyalira
• Babu buleud pikeun mayungan panangan operator tina corétan

Aplikasi

Bar paralel gaduh dimensi presisi sareng paralel anu pas sareng presisitas. Basajan sareng gampang dianggo dina ngajepétkeun bagian dina nyéépkeun pemborosan, panggilingan, percetakan, karya majelis, sareng sajabana pikeun ngempelkeun kelompok bahan damel anu rata.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Premium paralel set

6


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami