Dasqua Hight Quality HR-150A Manual Ngoperasikeun Rockwell Hardness Tester

  1. Tés karasa ieu digunakeun pikeun nandeskeun atosna Rockwell tina waja anu padet, dipadamkeun sareng baja anu teu dieusian.
  2. Prosés tés manual, teu kedah pikeun ngadalikeun listrik

Detil Produk

FAQ

Spésifikasi

Nami produk: Dasqua Hight Quality Manual Manual Tés Hardness Rockwell
Jumlah Barang: 1804-3607
Beban maksimum: 150 kg (1471N)
Kisaran beban: 60,100,150, kg (588.4N, 980.7N, 1471N)
Beban kisaran awal: 10 kg (98.07N)
Jangkungna tés maksimum: 108m / m (4-1 / 4 ″)
Jerona tikoro: 135m / m (5-1 / 4 ″)
Jero maksimum spindle handap base : 50m / m (2 ″)
Ukuran basa: 180 × 465m / m (7 ″ -18 ″)
Jangkungna mesin: 630m / m (24-1 / 2 ″)
Beurat (sakitar) : 65 kg (150lbs)

Aplikasi

Tés karasa ieu digunakeun pikeun nandeskeun atosna Rockwell tina waja anu padet, dipadamkeun sareng baja anu teu dieusian.

Asesoris Standar

1 x méja uji ageungφ150m / m (5-3 / 4 ″)
1 x Méja uji leutikφ62m / m (2-3 / 8 ″)
1 x V-block anvilφ58 (2-3 / 16 ″)
1 x Intan penetrator 120 °
1 x Steel ball penetrator 1/16 ″
5 x Bola baja ngagantian 1/16 ″
1 x Rockwell blok uji standar
1 x Rockwell B blok uji standar
1 x Rockwell C blok uji standar
1 x Rockwell C blok uji standar
1 x Rockwell C blok uji standar
2 x Obeng
3 x Tingkat ngarobih leg
1 x kotak aksésori
1 x Panutup palastik teu tahan
1 x manual Operasi

Dasqua Hight Quality HR-150A Manual Operate Rockwell Hardness Tester


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami