DASQUA Dial Force Gauge Push Tarik Gauge Tester sareng 10N 1Kg 2.2Lbf 35Oz pikeun Lab Force Test Destructive Test Force Meter Analog Force Tester Force

  1. Desain kompak, gampang dibawa
  2. Operasi saderhana sareng tiasa dianggo ngagabungkeun sareng sadaya jinis perlengkapan;
  3. Fungsi nyepeng nilai puncak sareng fungsi uji durasi ngalih sacara bébas;
  4. Newton sareng kg, numutkeun dua unit sakaligus henteu kedah konversi unit;
  5. Bisa dipasang dina rupa-rupa tés mesin salaku panggunaan téés khusus
  6. 10N, 100N, 500N sayogi

Detil Produk

FAQ

Kode Kapasitas (N) Kalulusan (N)
1804-1130 10 0,5
1804-1131 50 0,25
1804-1132 500 2.5

Spésifikasi

Ngaran produk: Force Gauge
Jumlah Barang: 1804-1130
Ngukur Kamampuh: 10N
Kalulusan: 0,5N
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Desain kompak, gampang dibawa
• Operasi saderhana sareng tiasa dianggo ngagabungkeun sareng sadaya jinis perlengkapan;
• Fungsi nyekel nilai puncak sareng fungsi uji durasi ngalih sacara bébas;
• Newton sareng kg, numutkeun dua unit sakaligus henteu kedah konversi unit;
• Bisa dipasang dina rupa-rupa tés mesin salaku panggunaan téés khusus
• 10N, 100N, 500N sayogi

Aplikasi

Gauge Force Analog kalayan ukuran kompak, akurasi tinggi, aranjeunna gampang dioperasikeun sareng gampang dilaksanakeun, sareng tiasa nunjukkeun unit newton sareng kilogram dina waktos anu sami. Kenop Puncak / Lacak na tiasa ngalih antara tés beban nilai puncak sareng tés beban kontinyu. Éta mangrupikeun produk anu saé anu tiasa nyandak tempat tina pangukur gaya gaya lami, sareng seueur dilarapkeun dina alat listrik, tegangan tinggi & low voltage, hardware, suku cadang mobil, sistem anu langkung énggal sareng ignition, industri cahaya, mékanis, tekstil sareng sajabina industri pikeun tés tarik atanapi push push test sisipan kakuatan atanapi tarik sareng percobaan ngaruksak.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Angkatan Gauge

DASQUA Dial Force Gauge Push Pull Gauge Tester with 10N 1Kg 2.2Lbf 35Oz for Lab Force Test Destructive Test Force Meter Analog Force Tester Force


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami