DASQUA Dial Force Gauge Push Pull Gauge Tester dengan 10N 1Kg 2.2Lbf 35Oz untuk Lab Force Test Destructive Test Force Meter Analog Force Tester Force

  1. Desain kompak, gampang dibawa
  2. Operasi basajan tur bisa dipaké ngagabungkeun jeung sagala jinis fixture;
  3. Puncak nilai nyepeng fungsi jeung lilana fungsi test switch kalawan bébas;
  4. Newton jeung kg, nurutkeun dua unit dina waktos anu sareng teu perlu konversi Unit;
  5. Bisa dipasang dina rupa-rupa test mesin salaku pamakéan tester dedicated
  6. 10N, 100N, 500N sadia

Rincian produk

FAQ

Kodeu Kapasitas (N) Wisuda (N)
1804-1130 10 0.5
1804-1131 50 0.25
1804-1132 500 2.5

spésifikasi

Ngaran produk: Force Gauge
Item Jumlah: 1804-1130
Kapasitas Ukur: 10N
Kalulusan: 0,5N
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Desain kompak, gampang dibawa
• Operasi basajan tur bisa dipaké ngagabungkeun jeung sagala jinis fixture;
• Puncak nilai nyekel fungsi jeung lilana fungsi test switch bebas;
• Newton jeung kg, nurutkeun dua unit dina waktos anu sareng teu perlu konversi Unit;
• Bisa dipasang dina rupa-rupa test mesin salaku pamakéan tester dedicated
• 10N, 100N, 500N sadia

Aplikasi

Analog Force Gauge kalayan ukuran kompak, akurasi anu luhur, aranjeunna gampang dioperasikeun sareng gampang dilaksanakeun, sareng tiasa nunjukkeun unit newton sareng kilogram dina waktos anu sami.Kenop PUNCAK / TRACK éta tiasa ngalih antara uji beban nilai puncak sareng uji beban kontinyu.Éta produk unggulan nu bisa nyokot tempat tina gaya gaya heubeul gauges, sarta loba dilarapkeun dina listrik, tinggi & low tegangan Perkakas listrik, hardware, bagian mobil, torek jeung sistem ignition, industri lampu, mékanis, tékstil jeung saterusna industri pikeun uji tarik atawa push beban test sisipan gaya atawa tarikan jeung percobaan destructive.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Force Gauge

DASQUA Dial Force Gauge Push Pull Gauge Tester dengan 10N 1Kg 2.2Lbf 35Oz untuk Lab Force Test Destructive Test Force Meter Analog Force Tester Force


PangalusnaPenjual