DASQUA Compact Pocket Size Portable Shore A Hardness Meter Tester 0-100HA Shore Durometer

  1. Diterapkeun sacara lega dina plastik karasa sedeng sareng handap, sagala jinis karét, gajih multidiménsi, kulit, uji karasa lilin sareng sajabana
  2. Produk ngarujuk kana ISO868 sareng produksi standar internasional ISO7619

Detil Produk

FAQ

Spésifikasi

Ngaran Produk: Durometer Shore
Jumlah Barang: 1804-1090
Rentang Ngukur: 0-100HA
Rentang Jarum Tekanan: 2.5mm
Diaméter Kepala Tekanan: 0.79mm
Ukuran Diménsi: 115 * 60 * 25mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Leueur diterapkeun dina plastik sedeng sareng sedeng low, sagala jinis karét, gajih multidiménsi, kulit, uji karasa lilin sareng sajabana.
• produk nujul kana ISO868 sareng produksi standar internasional ISO7619

Aplikasi

Durométer basisir seueur dilarapkeun dina plastik sedeng sareng handap karasa, sagala jinis karét, gajih multidiménsi, kulit, uji karasa lilin sareng sajabana

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Durometer Shore
1 x Kasus Pelindung

DASQUA Compact Pocket Size Portable Shore A Hardness Meter Tester 0-100HA Shore Durometer


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami