Dasqua Compact Pocket Ukuran Portabel Shore A Hardness Méter Tester 0-100HA Shore Durometer

  1. Diterapkeun sacara lega dina palastik karasa sedeng sareng rendah, sagala jinis karét, gajih multidimensional, kulit, uji karasa lilin sareng sajabana
  2. Produk ngarujuk kana ISO868 sareng produksi standar internasional ISO7619

Rincian produk

FAQ

spésifikasi

Ngaran Produk:Shore Durometer
Item Jumlah: 1804-1090
Rentang Ukur: 0-100HA
Tekanan Jarum Range: 2.5mm
Diaméter sirah tekanan: 0.79mm
Outline Dimensi: 115 * 60 * 25mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• lega dilarapkeun dina sedeng jeung palastik karasa low, sagala jinis karét, gajih multidimensional, kulit, test karasa lilin jeung sajabana
• Produk ngarujuk kana ISO868 sareng produksi standar internasional ISO7619

Aplikasi

The durometer basisir loba dilarapkeun dina palastik karasa sedeng sarta low, sagala jinis karét, gajih multidimensional, kulit, test karasa lilin jeung sajabana

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Shore Durometer
1 x Case Pelindung

Dasqua Compact Pocket Ukuran Portabel Shore A Hardness Méter Tester 0-100HA Shore Durometer


PangalusnaPenjual