DASQUA Profesional 3-15 mm Taper Bore Gauge Gage Set Depth Ruler Hole Inspection Stainless Steel pikeun Diaméter Batin Alat Ukur Penguasa Woodworking

  1. Dijieunna tina stainless steel digosok
  2. Dipaké pikeun ngukur diaméter jero tubing, ukuran liang, lebar slot
  3. Satin chrome finish pikeun bacaan anu gampang sareng akurat
  4. Lulus pikeun ngukur diaméter jero atanapi lebar tina ukuran métrik 1mm-60mm ku 0.1mm sareng ukuran inci 1/16

Rincian produk

FAQ

Kodeu Rentang wisuda Akurasi
1051-0005 1-6.5 0.1 ± 0,05
1051-0008 3-15 0.1 ± 0,05
1051-0015 3-16 0.1 ± 0,05
1051-0020 15-30 0.1 ± 0,05
1051-0025 30-45 0.1 ± 0,05

spésifikasi

Ngaran produk: Taper Bore Gauge
Jumlah item: 1051-0008
Rentang Ukur: 3-15mm
Kalulusan: 0.1mm
Akurasi: ± 0.05mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dijieunna tina stainless steel digosok
• Dipaké pikeun ngukur diaméter jero tubing, ukuran liang, lebar slot
• Satin chrome finish pikeun bacaan nu panggampangna tur akurat
• Lulus pikeun ngukur jero diaméter atawa rubak ti ukuran métrik 1mm-60mm
ku 0.1mm jeung ukuran inci 1/16-2-3/8 di 1/64 sisi séjén

Aplikasi

The taper bore gauges mangrupakeun alat ukur panglobana dipaké pikeun jero woodworking ukur, jsb.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Taper Bore Gauge

DASQUA Profesional 3-15 mm Taper Bore Gauge Gage Set Depth Ruler Hole Inspection Stainless Steel pikeun Diaméter Batin Alat Ukur Penguasa Woodworking