DASQUA Profesional 3-15 mm Taper Bore Gauge Gage Set Depth Ruler Hole Inspection Stainless Steel pikeun Inner Diameter Ngukur Penguasa Woodworking Tools

  1. Dijieunna tina stainless steel digosok
  2. Dipaké pikeun ngukur diaméter jero tabung, ukuran liang, lébar slot
  3. Satin chrome finish kanggo bacaan anu gampang sareng akurat
  4. Lulus pikeun ngukur diaméter jero atanapi lébar tina métrik ukuran 1mm-60mm ku 0.1mm sareng ukuran inci 1/16

Detil Produk

FAQ

Kode Kisaran Kalulusan Akurasi
1051-0005 1-6.5 0,1 ± 0,05
1051-0008 3-15 0,1 ± 0,05
1051-0015 3-16 0,1 ± 0,05
1051-0020 15-30 0,1 ± 0,05
1051-0025 30-45 0,1 ± 0,05

Spésifikasi

Ngaran produk: Taper Bore Gauge
Jumlah barang: 1051-0008
Ngukur Rentang: 3-15mm '
Kalulusan: 0,1mm
Akurasi: ± 0,05mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dijieunna tina stainless steel digosok
• Dipaké pikeun ngukur diaméter jero tabung, ukuran liang, lébar slot
• Satin Chrome finish pikeun bacaan anu gampang sareng akurat
• Lulus pikeun ngukur di jero diaméter atanapi lébar tina métrik ukuran 1mm-60mm
ku 0.1mm sareng ukuran inci 1/16-2-3 / 8 dina 1/64 sisi sanésna

Aplikasi

Alat ukur taper bore mangrupikeun alat pangukuran anu paling loba dianggo pikeun pengukuran kai di jero, sareng sajabana.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Taper Bore gauge

DASQUA Professional 3-15 mm Taper Bore Gauge Gage Set Depth Ruler Hole Inspection Stainless Steel for Inner Diameter Measuring Ruler Woodworking Tools


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami