DASQUA High Precision Portable Acid Battery and Engine Coolant Refractometer

  1. Réfrakometer ngukur titik beku tina coolants otomotif (propiléna glikol sareng étiléna glikol) tina 32 ° F dugi -60 ° F
  2. Éta ogé nunjukkeun gravitasi khusus asam batré sareng nyayogikeun rujukan gancang tina kaayaan muatan batré
  3. Éta ngan ukur butuh sampel 2 atanapi 3 tetes kanggo bacaan anu gancang sareng akurat
  4. Kompensasi Suhu Otomatis nyayogikeun hasil anu tiasa diulang
  5. Datang kumplit sareng tempat panyimpenan sareng obeng sareng botol cai sulingan anu dianggo pikeun kalibrasi

Detil Produk

FAQ

Spésifikasi

Ngaran Produk: Refractometer
Jumlah Barang: 1030-2065
Rentang Skala: 32 ° F dugi -60 ° F
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Réfrakometer ngukur titik beku tina coolants otomotif (propylene glycol sareng etiléna glikol) tina 32 ° F dugi -60 ° F
• Éta ogé nunjukkeun gravitasi khusus asam batré sareng nyayogikeun rujukan gancang tina kaayaan muatan batré
• Éta ngan ukur butuh sampel 2 atanapi 3 tetes kanggo bacaan anu gancang sareng akurat
• Kompensasi Suhu Otomatis nyayogikeun hasil anu tiasa diulang
• Datang kumplit sareng tempat panyimpenan sareng obeng sareng botol cai sulingan anu dianggo pikeun kalibrasi

Aplikasi

DASQUA's Acid Batré sareng Engine Coolant Refractometer dirancang pikeun dianggo dina ngukur titik beku tina propilén atanapi sistem étiléna dumasar-étiléna glikol sareng pikeun mariksa kakuatan batré leyuran éléktrolit dina kendaraan angkutan, sapertos mobil, traktor, bak, kapal, jst. , anu ngagunakeun propiléna atanapi étiléna glikol pikeun coolant sareng asam sulfat pikeun ngeusi cairan. Nalika cairan (sapertos coolant atanapi cairan ngecas) disimpen dina prisma, lampu anu nembus caina dibengkokkeun. Beuki pekat na cairan, beuki lampu bakal ngabengkokkeun. Réfrakometer ngandung reticle, atanapi skala, anu digedéan ngalangkungan soca pikeun ngukur lampu anu ngagulung ieu. Nilai skala parantos ditangtoskeun pikeun meunteun coolant atanapi ngecas cairan. Éta ogé nunjukkeun gravitasi khusus asam batré sareng nyayogikeun rujukan gancang tina kaayaan muatan batré

Tips

DASQUA's Acid Batre sareng Engine Coolant Refractometer ngan ukur butuh sampel 2 atanapi 3 tetes kanggo bacaan anu gancang sareng akurat

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Réfractometer
1 x Manual Pamaké

DASQUA High Precision Portable Battery Acid and Engine Coolant Refractometer


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami