DASQUA High Precision Lebar Ngukur Rentang Speed ​​Tach Méter 2.5 ~ 99999RPM Speed ​​Meter Non-Kontak Digital Tachometer

  1. Desain penampilan anu leueur, awak sareng korma sampurna cocog, pikeun mastikeun panggunaan anu langkung merenah sareng nyaman
  2. Kisaran aplikasi anu lega, rentang pangukuran ageung, resolusi luhur sareng kasalahan alit
  3. Tampilan layar ageung, jelas bacaan, teu parallax
  4. Otomatis ngapalkeun nilai maksimum, minimum, final sareng 500 nilai sakedap
  5. Nalika voltase batréna langkung handap tina nilai anu parantos ditangtoskeun, otomatis bakal nunjukkeun

Detil Produk

FAQ

Spésifikasi

Ngaran Produk: Digital Tachometer
Jumlah Barang: 1030-2050
Rentang Ngukur: 2,5 ~ 99999RPM
Resolusi: 0,1 RPM (0,5 ~ 999,9 RPM) 1 RPM (di luhur 1000 RPM)
Ngukur Jarak: 50 ~ 500mm
Ukuran produk: 160mm × 74mm × 37mm
Beurat Produk: 180g (kalebet batré)
Pilihan Range: Ngalihkeun otomatis
Akurasi: ± (0,05% + 1digit)
Suplai Daya: batré 3 × 1.5V AA UM-4
Suhu Operasi: 0 ~ 40 ℃
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Desain panémbong ramping, awak sareng korma sampurna cocog, pikeun mastikeun panggunaan anu langkung merenah sareng nyaman
• Kisaran aplikasi anu lega, rentang ukur anu ageung, resolusi luhur sareng kasalahan alit
• tampilan layar ageung, jelas maca, teu paralaks
• Otomatis ngapalkeun nilai maksimum, minimum, akhir sareng 500 nilai sakedap
• Nalika tegangan batréna langkung handap tina nilai anu parantos ditangtoskeun, otomatis bakal nunjukkeun

Aplikasi

Tachometer digital non-kontak akurat ieu cocog pikeun aplikasi anu aya hubunganana sareng motor, bagian mesin, mesin bubut, sareng operasi diagnostik sanés anu sanés. Éta kalayan operasi gancang sareng bacaan langsung tina 2,5 dugi 99999RPM. Hal ieu utamina dianggo pikeun pangropéa mobil, rékayasa mékanis, sareng perawatan pakakas industri

Tips

Margin kasalahan tina tachometer digital non-kontak akurat ieu ngan ukur +/- (0,05% + 1digit). Fungsi anu intuitif sareng gampang dianggo ngamungkinkeun anjeun nyimpen nilai minimum, maksimum, ahir sareng
Pangukuran nilai sakedap 500 kalayan fungsi nol otomatis ogé.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Digital Tachometer
1 x Manual Pamaké

DASQUA High Precision Wide Measuring Range Speed Tach Meter 2.5~99999RPM Speed Meter Non-Contact Digital Tachometer


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami