DASQUA Akurasi Tinggi -20 ℃ ~ 320 (℃ -4 ℉ ~ 608) ℉ Digital Infrabeureum Thermometer Non-Kontak Suhu Digital Gun IR Thermometer pikeun Industrial, Dapur Masak, Oven

  1. Hal ieu sacara umum diterapkeun pikeun ngukur suhu dina mobil, listrik, industri kimia, ngolah tuangeun sareng sajabina
  2. Ukur suhu permukaan dina jarak anu aman
  3. Otomatis pareum

Detil Produk

FAQ

Fitur

• Hal ieu sacara umum diterapkeun pikeun ngukur suhu dina mobil, listrik, industri kimia, pengolahan pangan sareng sajabina
• Ukur suhu permukaan dina jarak anu aman
• Otomatis pareum

Aplikasi

DASQUA urang Digital Térmométer Infrabeureumngukur suhu permukaan ti kajauhan. Éta tiasa ngukur suhu dina boh Celsius sareng Fahrenheit. Éta khususna pikeun ngukur suhu dina pemanasan, ventilasi, sareng aplikasi AC, kalebet sistem pendingin sareng pemanasan, pasokan sareng pananggalan, panel pemutus sirkuit, motor sareng bantalan, trafo, sareng saluran.

Tips

D: S = 8: 1, hartosna Jarak kana Ukuran Tempat unit 8: 1. Nalika Jarak (D) tina permukaan target ningkat, ukuran tempat daérah diukur (S) ku unit janten langkung ageung . Janten pikeun kéngingkeun suhu anu langkung akurat, punten perhatoskeun Jarak ka Ukuran Tempat, atanapi éta bakal ngagaduhan kasalahan upami anjeun ngalalaworakeun ieu.
Térmométer IR ngumpulkeun énergi radiasi infra merah tina permukaan barang anu difokuskeun ku laser beureum, sareng mindahkeun inpormasi ieu kana sinyal listrik ngalangkungan fotodetektor, teras analisa sareng ngitung suhu na. Janten mangga diémutan yén anu anjeun kéngingkeun suhu permukaan henteu dina suhu.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Digital Térmométer Infrabeureum
1 x Manual Pamaké

DASQUA High Accuracy -20℃~320(℃-4℉~608)℉ Digital Infrared Thermometer   Non-Contact Digital Temperature Gun IR Thermometer for Industrial, Kitchen Cooking, Ovens


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami