DASQUA Akurasi Tinggi 300mm / 12 "Mudah Maca Éléktronik Digital 4 Kombinasi Pasagi ((Steel Ruler + Square Head + Digital Protractor + Center Head)

  1. Akurasi langkung luhur kalayan protractor digital énggal diterapkeun
  2. Didamel ku kapang pro-dilapis sareng teu aya leuleuy dina permukaan
  3. Garis sareng inohong anu bénten-bénten ngalawan satin Chrome finish ngajantenkeun maca gampang
  4. Kasar permukaan lemah sareng akurasi tinggi sareng permukaan tepat taneuh

Detil Produk

FAQ

DASQUA High Accuracy 300mm / 12'' Easy Reading Digital Electronic 4 Combination Square Set((Steel Ruler + Square Head + Digital Protractor + Center Head )

Kode Range Penguasa Kalulusan Akurasi
1012-0010 0-300 / 0-12 ″ 1.0 / 1/4 ″ sareng 0,5 / 1/3 ″ ± 10 'kalayan0,15 °

Spésifikasi

Nami Produk: Set Kombinasi Kombinasi Digital
Jumlah Barang: 1012-0010
Pangukuran Rentang: 0-300 / 0-12 ″
Kalulusan: 1.0 / 1/4 ″ sareng 0,5 / 1/32 ″
Akurasi: ± 10′within0.15 °
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Akurasi langkung luhur kalayan protractor digital énggal diterapkeun
• Didamel ku kapang pro-dilapis sareng teu aya leuleuy dina permukaan
• Garis sareng tokoh anu bénten-bénten ngalawan Chrome satin bérés ngajantenkeun maca kalayan gampang
• Kasar permukaan lemah sareng akurasi tinggi sareng permukaan tepat taneuh

Aplikasi

Kumpulan pasagi kombinasi 4PCS kami nyaéta 4PCS KUMPULAN DIGITAL SQUARE SET munggaran di jero komunitas industri sadunya. Éta nganggo penguasa stainless steel, sirah pasagi, sirah protractor digital, sareng sirah pusat. Éta ngabantosan ngajantenkeun gancang sareng gampang ngagambar garis pikeun motong palang, potongan mitér, motong bevel, motong rip, iklaskeun garis-garis sudut sareng mendakan tengah bunderan, dowel atanapi rod. Cocog pikeun Woodworking, Metalworking, Lemariét sareng Pabrik Pabrik, Baja, Beusi, Kasus

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Penguasa pusat
1 x I-kuadrat
1 x Digital Protractor
1 x Penguasa

DASQUA High Accuracy 300mm / 12'' Easy Reading Digital Electronic 4 Combination Square Set((Steel Ruler + Square Head + Digital Protractor + Center Head )


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami