DASQUA High Surface Durability Sudut Ngukur 300mm / 12″ Gampang Maca 4 Kombinasi Square Set sareng Steel Ruler + Square Head + Protractor Head + Center Head

  1. Garis sareng inohong anu béda ngalawan bérés krom satin ngajantenkeun maca gampang
  2. Dijieun ku kapang procoated tur euweuh molotok dina beungeut cai
  3. Kakasaran permukaan anu rendah sareng akurasi anu luhur kalayan permukaan anu tepat digiling
  4. Bungkusan anu kuat sareng elegan
  5. prosés bubuk-coated ngajamin durability permukaan tinggi

Rincian produk

FAQ

DASQUA High Surface Durability Angle Ukur 300mm / 12'' Gampang Maca 4 Kombinasi Square Set sareng Steel Ruler + Square Head + Protractor Head + Center Head

Kodeu Rentang wisuda
1012-2010-A 0-300/0-12″ 1.0/1/64″ sareng 0.5/1/32″

spésifikasi

Ngaran produk: Kombinasi Square Set
Jumlah barang: 1012-2010-A
Rentang Ukur Penguasa: 0-300 / 0-12″
Kalulusan: 1.0/1/64 ″ sareng 0.5/1/32 ″
Garansi: Dua Taun

Fitur

• garis béda jeung inohong ngalawan finish Chrome satin sahingga maca gampang
• Dijieun ku kapang procoated tur euweuh molotok dina beungeut cai
• roughness permukaan lemah sareng akurasi tinggi kalawan surfaces persis taneuh
• packing kuat tur elegan
• prosés Bubuk-coated ngajamin durability permukaan tinggi

Aplikasi

4PCS kombinasi pasagi set ieu hadir kalawan pangawasa stainless-steel, sirah pasagi, hiji sirah protractor, sarta sirah tengah.Eta mantuan nyieun gancang jeung gampang ngagambar garis pikeun motong cross, motong miter, motong bevel, motong rip, iklas kaluar sagala garis sudut sarta manggihan puseur bunderan, dowel atawa rod.Idéal pikeun Woodworking, Metalworking, Cabinets na Joinery, Steel, Beusi, Case

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Kombinasi Square Set
1 x Surat Garansi

DASQUA High Surface Durability Angle Ukur 300mm / 12'' Gampang Maca 4 Kombinasi Square Set sareng Steel Ruler + Square Head + Protractor Head + Center Head