DASQUA High Surface Durability Angle Angukuran 300mm / 12 ″ Gampang Maca 4 Kombinasi Square Set sareng Steel Ruler + Square Square + Protractor Head + Center Head

  1. Garis sareng inohong anu bénten-bénten ngalawan satin Chrome finish ngajantenkeun maca gampang
  2. Dijieun ku kapang proksiasi sareng teu aya leuleuy dina permukaan
  3. Kasar permukaan lemah sareng akurasi tinggi sareng permukaan tepat taneuh
  4. Pakét anu kuat sareng anggun
  5. Prosés bubuk-dijamin jaminan katahanan permukaan luhur

Detil Produk

FAQ

DASQUA High Surface Durability Angle Measuring 300mm / 12’’ Easy Reading 4 Combination Square Set with Steel Ruler + Square Head +Protractor Head + Center Head

Kode Kisaran Kalulusan
1012-2010-A 0-300 / 0-12 ″ 1.0 / 1/4 ″ sareng 0,5 / 1/3 ″

Spésifikasi

Nami produk: Kombinasi Pasagi Set
Jumlah Barang: 1012-2010-A
Pangukuran Rentang: 0-300 / 0-12 ″
Kalulusan: 1.0 / 1/4 ″ sareng 0,5 / 1/32 ″
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Garis sareng tokoh anu bénten-bénten ngalawan Chrome satin bérés ngajantenkeun maca kalayan gampang
• Dijieun ku kapang proksiasi sareng henteu aya leuleuy dina permukaan
• Kasar permukaan lemah sareng akurasi tinggi sareng permukaan tepat taneuh
• paking kuat tur elegan
• prosés bubuk-dijamin jaminan katahanan permukaan luhur

Aplikasi

Kumpulan pasagi kombinasi 4PCS ieu hadir sareng penguasa stainless steel, sirah pasagi, sirah protractor, sareng sirah pusat. Éta ngabantosan ngajantenkeun gancang sareng gampang ngagambar garis pikeun motong palang, potongan mitér, motong bevel, motong rip, iklaskeun garis-garis sudut sareng mendakan tengah bunderan, dowel atanapi rod. Cocog pikeun Woodworking, Metalworking, Lemariét sareng Pabrik Pabrik, Baja, Beusi, Kasus

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Kombinasi Pasagi Set
1 x Surat Garansi

DASQUA High Surface Durability Angle Measuring 300mm / 12’’ Easy Reading 4 Combination Square Set with Steel Ruler + Square Head +Protractor Head + Center Head


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami