DASQUA Profesional 300mm / 12'' Jangkungna Gauge 0.02mm / 0.001 "Resolusi kalawan Magnifier & Adjustable Beam Utama

  1. Magnifier pikeun bacaan anu langkung gampang
  2. Beam utama adjustable pikeun ngeset titik rujukan enol
  3. Dijieunna tina stainless steel, widened na thickened
  4. Carbide tipped scriber pikeun seukeut, garis beresih
  5. Kalawan adjustment rupa
  6. Timbangan satin krom-réngsé
  7. Base hardened, taneuh jeung lapped pikeun flatness maksimum
  8. tameng dustproof pilihan

Rincian produk

FAQ

DASQUA Profesional 300mm 12'' Jangkungna Gauge 0.02mm 0.001 "Resolusi kalawan Magnifier & Adjustable Beam Utama

Kodeu Rentang wisuda Akurasi
3110-6105 0-300/0-12″ 0.02/0.001″ ± 0,03
3110-6120 0-600/0-24″ 0.02/0.001″ ± 0,06
3110-6125 0-1000/0-40″ 0.02/0.001″ ± 0,06

spésifikasi

Ngaran Produk:Gauge Jangkungna
Item Jumlah: 3110-6105
Rentang Ukur: 0-300 / 0-12"
Kalulusan: 0.02 / 0.001″
Akurasi: 0,03 mm / 0,0012 inci
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Magnifier pikeun bacaan gampang
• balok utama adjustable pikeun ngeset titik rujukan enol
• Dijieunna tina stainless steel, widened na thickened
• Carbide tipped scriber pikeun seukeut, garis beresih
• Jeung adjustment rupa
• Satin Chrome-réngsé timbangan
• Base hardened, taneuh jeung lapped pikeun flatness maksimum
• tameng dustproof pilihan

Aplikasi

The gauge jangkungna mangrupakeun alat pikeun pangukuran dimensi sagala jinis bagian mékanis.Ieu utamana dipaké dina workshop nyadiakeun pangukuran gancang jeung gampang bagian dina produksi.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Jangkungna Gauge
1 x Surat Garansi

DASQUA Profesional 300mm 12'' Jangkungna Gauge 0.02mm 0.001 "Resolusi kalawan Magnifier & Adjustable Beam Utama