DASQUA Profesional 300mm / 12 '' Jangkungna Gauge 0,02mm / 0,001 ”Resolusi kalayan Magnifier & Sinar Utami anu tiasa Diatur

  1. Magnifier pikeun bacaan anu gampang
  2. Sinar utama anu tiasa diatur pikeun nyetél titik rujukan enol
  3. Dijieunna tina waja stainless, digedéan sareng dikentel
  4. Carbide tip scriber kanggo garis seukeut, bersih
  5. Kalayan nyaluyukeun rupa
  6. Timbangan satin krom satin
  7. Dasar dikeras, digiling sareng diusap pikeun rata maksimal
  8. Pelindung debu opsional

Detil Produk

FAQ

DASQUA Professional 300mm  12’’ Height Gauge 0.02mm  0.001” Resolution with Magnifier & Adjustable Main Beam

Kode Kisaran Kalulusan Akurasi
3110-6105 0-300 / 0-12 ″ 0,02 / 0,001 ″ ± 0,03
3110-6120 0-600 / 0-24 ″ 0,02 / 0,001 ″ ± 0,06
3110-6125 0-1000 / 0-40 ″ 0,02 / 0,001 ″ ± 0,06

Spésifikasi

Ngaran Produk: Gauge jangkungna
Jumlah Barang: 3110-6105
Rentang Ngukur: 0-300 / 0-12 ″
Kalulusan: 0,02 / 0,001 ″
Akurasi: 0,03 mm / 0,0012 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Magnifier pikeun langkung gampang dibaca
• Sinar utama anu tiasa diatur pikeun nyetél titik rujukan enol
• Dijieunna tina waja stainless, digedéan sareng dikentel
• Carbide tip scriber pikeun seukeut, garis bersih
• Kalayan nyaluyukeun rupa
• skala satin krom-réngsé
• Dasar dikeras, digiling sareng diusap pikeun rata maksimal
• tameng tahan debu opsional

Aplikasi

Ukur jangkungna mangrupikeun alat pikeun ngukur diménsi pikeun sadaya jinis bagian mékanis. Ieu ilahar dianggo dina bengkel pikeun nyayogikeun pangukuran gancang sareng gampang bagian dina produksi.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Gauge jangkungna
1 x Surat Garansi

DASQUA Professional 300mm  12’’ Height Gauge 0.02mm  0.001” Resolution with Magnifier & Adjustable Main Beam


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami