DASQUA IP65 Waterproof 300mm / 12 '' Digital Jangkungna Éléktronik Gauge 0,001mm / 0.00005 "Resolusi Tugas beurat DHG sareng Slider-Feed Wheel

  1. Ku roda slaid-pakan ageung sareng lancar pikeun ningkatkeun akurasi ngukur
  2. Carbide tip scriber kanggo garis seukeut, bersih
  3. Dijieunna tina waja stainless, digedéan sareng dikentel
  4. Kalayan kaluaran data SPC
  5. Kaku, sinar tugas beurat sareng dasar
  6. Pelindung debu opsional

Detil Produk

FAQ

DASQUA IP65 Waterproof 300mm / 12’’ Digital Electronic Height Gauge 0.001mm / 0.00005” Resolution Heavy Duty DHG with Slider-Feed Wheel

Kode Kisaran Resolusi Akurasi
3130-4703 0-300 / 0-12 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 0,02 / 0,0008 ″
3130-4716 0-600 / 0-24 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 0,04 / 0,0015 ″

Kalayan Transmisi Nirkabel

Kode Kisaran Resolusi Akurasi
3230-4705 0-300 / 0-12 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 0,02 / 0,0008 ″
3230-4710 0-600 / 0-24 ″ 0.001 / 0.00005 ″ 0,04 / 0,0015 ″

Spésifikasi

Ngaran Produk: Gauge Jangkungna Digital
Jumlah Barang: 3130-4703
Rentang Ngukur: 0-300 / 0-12 ″
Kalulusan: 0,001 / 0,00005 ″
Akurasi: 0,02 mm / 0,0008 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan roda slaider-feed ageung sareng lemes pikeun ningkatkeun akurasi ngukur
• Carbide tip scriber pikeun seukeut, garis bersih
• Dijieunna tina waja stainless, digedéan sareng dikentel
• Kalayan kaluaran data SPC
• Kaku, beurat tugas balok sareng dasar
• tameng tahan debu opsional

Aplikasi

Alat ukur jangkungna éléktronik mangrupikeun instrumen pikeun ngukur diménsi pikeun sadaya jinis bagian mékanis. Ieu ilahar dianggo dina bengkel pikeun nyayogikeun pangukuran gancang sareng gampang bagian dina produksi.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Digital Gauge jangkungna
1 x Surat Garansi

DASQUA IP65 Waterproof 300mm / 12’’ Digital Electronic Height Gauge 0.001mm / 0.00005” Resolution Heavy Duty DHG with Slider-Feed Wheel


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami