DASQUA Akurasi Luhur 100mm Panjang x 2.5mm Lebar 5 Potongan Paralel Magnétik Premium Set

  1. Akurasi Luhur ti Dasqua
  2. kasabaran jangkungna: ± 0.005mm Width kasabaran: 0.01mm
  3. Teu karasa: 55-60HRC
  4. Magnét anu dipasang anu énggal-énggal ninggalkeun panangan anjeun pikeun ngajepit sareng nyetél ngirangan waktos jepitan sacara signifikan.

Rincian produk

FAQ

Kodeu Amtount (Pasangan) Panjangna Lebar Kandelna
1801-0105-A 5 100 15,22,25,30,32 2.5
1801-0110-A 5 125 15,30,35,37,39 2.5
1801-0115-A 5 150 25,35,40,45,47 2.5

spésifikasi

Ngaran produk: Premium Magnetic Parallel Set
Item Jumlah: 1804-0105-A
Jumlah (Pasangan): 5
Panjangna: 100mm
rubak: 15,22,25,30,32
Kandel: 2.5
Garansi: Dua Taun

Fitur

• akurasi luhur ti Dasqua
• kasabaran Jangkungna: ± 0,005mm Width kasabaran: 0,01mm
• Teu karasa: 55-60HRC
• Magnét dipasang nu anyar dirancang ninggalkeun leungeun Anjeun pikeun clamping jeung nyetel ngurangan waktu clamping sacara signifikan
• Ngurangan waktos clamping ku nepi ka 10%.
• Precision taneuh salaku pasangan.
• Excellent dina karya precision tinggi pikeun ningkatna komponén paralel dina vises mesin atawa jigs.

Aplikasi

Paké pikeun set-up na perenah on bor pencét jeung mesin panggilingan.

Kaunggulan tina DASQUA's 100mm Panjang x 2.5mm Width 5 Piece Premium Magnetic Parallel Set

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

Eusi pakét

1 x Premium set paralel magnét jeung cecekelan

DASQUA Akurasi Luhur 100mm Panjang x 2.5mm Lebar 5 Potongan Paralel Magnétik Premium Set


PangalusnaPenjual