DASQUA Akurasi Tinggi 100mm Panjang x 2.5mm Lebar 5 Piece Premium Magnetic Parallel Set

  1. Akurasi Luhur ti Dasqua
  2. Kasabaran kasabaran: ± 0,005mm kasabaran Lebar: 0,01mm
  3. Teu karasa : 55-60HRC
  4. Élmu magnet énggal anu dirarancang ngantepkeun leungeun anjeun pikeun clamping sareng nyetél ngirangan waktos clamping sacara signifikan

Detil Produk

FAQ

Kode Amtount (Pasangan) Panjangna Lebar Kandel
1801-0105-A 5 100 15,22,25,30,32 2.5
1801-0110-A 5 125 15,30,35,37,39 2.5
1801-0115-A 5 150 25,35,40,45,47 2.5

Spésifikasi

Ngaran produk: Premium Parallel Set Paralel
Jumlah Barang: 1804-0105-A
Amtount (Pasangan): 5
Panjangna: 100mm
Lebar: 15,22,25,30,32
Kandel: 2.5
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Akurasi Langkung Luhur ti Dasqua
• Kasabaran kasabaran: ± 0,005mm Lebaran kasabaran: 0,01mm
• Teuas : 55-60HRC
• Magnet anu ditempelkeun anu énggal-énggal ngantepkeun leungeun anjeun pikeun clamping sareng nyetél ngirangan waktos clamping kalayan penting
• Ngirangan waktos clamping dugi ka 10%.
• Precision ground salaku pasangan.
• Saé pisan dina padamelan presisi tinggi pikeun ningkatna komponén paralel dina vises mesin atanapi jig.

Aplikasi

Anggo pikeun pangaturan sareng perenah dina mesin bor sareng mesin panggilingan.

Kauntungannana DASQUA's 100mm Panjang x 2.5mm Lebar 5 Piece Premium Magnetic Parallel Set

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Premium paralel magnet disetél kalayan gagang

DASQUA High Accuracy 100mm Length x 2.5mm Width 5 Piece Premium Magnetic Parallel Set


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami