Dasqua Kualitas Tinggi Digital Zero Setter Z-Axis Scale Digital Zero Setting Device

  • Certification marks
  1. Dipaké pikeun ngabantosan setting alat
    Tiasa dianggo di lingkungan padamelan IP65 (kalayan pangukuran induktif ngalawan cai percikan) sareng moal ngarusak ujung alat
  2. Resolusi ngahontal 0,001mm
    Langkung luhur tibatan alat sét nol séjén
  3. Lampu anu nunjukkeun dina "0"
    Langkung atra sareng akurat dibandingkeun sareng alat setting mékanika enol
  4. Kalayan dasar magnét
    Dibereskeun dina mesin anu ajeg sareng nyinggetkeun waktos pangaturan alat sareng ningkatkeun padamelan anu saé pisan

Detil Produk

FAQ

Kode Jangkungna Resolusi
1801-1005 50 0.001 / 0.00005 ″
1801-1010 100 0.001 / 0.00005 ″

Spésifikasi

Nami Produk: Parangkat Digital Zero Setting
Jumlah Barang: 1801-1010
Jangkungna: 100mm
Resolusi: 0.001 / 0.00005 ″
Kisaran Toleranace: ± 0,003mm / 0,0001 ″
Kabisaulangan: 0,003mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dipaké pikeun ngabantosan setting alat
Tiasa dianggo di lingkungan padamelan IP65 (kalayan pangukuran induktif ngalawan cai percikan) sareng moal ngarusak ujung alat
• Resolusi ngahontal 0,001mm
Langkung luhur tibatan alat sét nol séjén
• Lampu anu nunjukkeun dina "0"
Langkung atra sareng akurat dibandingkeun sareng alat setting mékanika enol
• Kalayan dasar magnét
Dibereskeun dina mesin anu ajeg sareng nyinggetkeun waktos pangaturan alat sareng ningkatkeun padamelan anu saé pisan

Kauntungannana DASQUA urang

Kualitas tinggi Digital Zero Setter Z-Axis scale digital zero setting device

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Gampang diatur "0 ″ point kalayan layar LCD ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Alat Setélan Nol Digital
2 kasus xAluminum

Dasqua High Quality Digital Zero Setter Z-Axis Scale Digital Zero Setting Device


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami