DASQUA Akurasi Tinggi 81PCS Gage Blok Kalibrasi Kelas 2 Gauge Blok Set Didamel tina Baja Berkualitas Tinggi

  • GT2S0@(8YP%{MSXFKJVXS[G
  1. Taneuh Precision, mirror Polandia, perlakuan panas sareng perlakuan cryogenik kanggo sadaya permukaan ngukur.
  2. Diménsi stabil kalayan akurasi tinggi, permukaan kasar, kakuatan wringing tinggi
  3. Disayogikeun sareng kasus Aluminium anu dipasang
  4. Karbon tinggi, baja krom tinggi nyayogikeun kateguhan tinggi (≥63HRC) sareng tahan tahan.
  5. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN ISO 3650
  6. didamel tina waja paduan kualitas luhur
  7. Ujung rada diusap pikeun panyalindungan

Detil Produk

FAQ

Kode Kelas Pcs / set Ukuran nominal (mm) Léngkah (mm) Sapotong
6111-1232 1 32 1,00 / 1
5.00 / 1
1.01-1.10 0,01 10
1.20-2.00 0,1 9
6110-1232 0 3.00-10.00 1 8
30.00-40.00 10 2
50.00 / 1
6111-1247 1 47 1.005 / 1
1.00-1.20 0,01 21
1.30-2.00 0,10 8
6110-1247 0 3.00-10.00 1,00 8
20.00-100.00 10.00 9
6111-1287 1 87 0,50 / 1
1,00 / 1
1.001-1.009 0,001 9
6110-1287 0 1.01-1.05 0,010 50
2.00-10.00 0,500 17
20.00-100.00 10.000 9
6111-1201 1 103 0,50 / 1
1,00 / 1
1.01-1.50 0,01 50
2.00-25.00 0,50 47
6110-1201 0 50.00 / 1
75.00 / 1
100,00 / 1
6111-1112 1 112 1.0005 / 1
1.001-1.009 0,001 9
1.01-1.49 0,01 49
6110-1112 0 0.50-24.50 0,5 49
25.00-100.00 25 4

Kode Kelas Pcs / set Ukuran nominal (inci) Léngkah (inci) Sapotong
6111-3236 1 36 1.0005 / 1
0.1001-0.1009 ″ 0,0001 9
0.101-0.109 ″ 0,001 ″ 9
0.10-0.50 ″ 0,01 ″ 9
6110-3236 0 1.00 ″ 0,1 ″ 5
2.00 ″ / 1
4.00 ″ / 1
0,05 ″ / 1
6111-3281 1 81 0,05 ″ / 1
0.1000-0.1009 ″ 0,0001 10
0.101-0.149 ″ 0,001 ″ 49
6110-3281 0 0,150-0,950 ″ 0,05 ″ 17
1.000-4.000 ″ 1.000 ″ 4

Spésifikasi

Ngaran Produk: Kalibrasi Alat ukur Blok Atur
Nomer barang: 6111-3281
Garansi: Dua Taun

Fitur

• taneuh Precision, eunteung Polandia, perlakuan panas sarta perlakuan cryogenik pikeun sakabéh permukaan ngukur.
• Diménsi stabil kalayan akurasi tinggi, permukaan kasar, kakuatan wringing tinggi
• Disayogikeun ku kasus Aluminium anu dipasang
• karbon-luhur, baja-Chrome tinggi nyayogikeun kateguhan tinggi (≥63HRC) sareng tahan tahan.
• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN ISO 3650
• dijieunna tina waja paduan kualitas luhur
• Edges anu sakedik lapped pikeun panangtayungan

Aplikasi

Blok gauge kalibrasi ilahar dianggo pikeun calibrate fixtures sareng instrumen presisi dina bengkel, pamariksaan, sareng aplikasi metrologi diménsi, pikeun mariksa alat sapertos pemasangan alat, pemotong, perlengkapan, sareng bagian mékanis, sareng dina prosés pengukuran kalibrasi gauge éta nyalira.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Kalibrasi Alat ukur Blok Atur
1 x Surat Garansi

DASQUA High Accuracy 81PCS Gage Blocks Calibration Grade 2 Gauge Block Set Made of High Quality Steel


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami