Alat Ukur Akurasi Tinggi DASQUA 18 ~ 35mm Dial Bore Gauge

  1. Dipaké pikeun ngukur kasabaran caket tina liang, lancip sareng bunderan
  2. Awak waja sareng karbit karbida ditukeurkeun
  3. Batang penyuluh sareng washers pikeun pangaturan anu saé pikeun ukuran anu dipilih
  4. Indikator panggil dijagaan pinuh ku panutup kasar

Detil Produk

FAQ

Kode Kisaran Kalulusan Jerona
5511-1100 4-6 0,01 40
5511-1105 6-10 0,01 40
5511-1110 10-18 0,01 100
5511-1115 18-35 0,01 150
5511-1120 35-50 0,01 150
5511-1121 35-60 0,01 150
5511-1125 50-100 0,01 150
5511-1130 50-160 0,01 150
5511-1135 160-250 0,01 400
5511-1140 250-450 0,01 500
5512-6105 0.24-0.4 ″ 0,0005 1,57 ″
5512-6110 0.4-0.7 ″ 0,0005 4 ″
5512-6115 0.7-1.5 ″ 0,0005 6 ″
5512-6120 1.4-2.4 ″ 0,0005 6 ″
5512-6125 2-4 ″ 0,0005 6 ″
5512-6130 2-6 ″ 0,0005 6 ″
5512-6135 6-10 0,0005 16 ″
5512-6140 10-16 0,0005 16 ″

Spésifikasi

Ngaran Produk: Alat Pencét Telor
Jumlah Barang: 5511-1115
Rentang Ngukur: 18 ~ 35 mm / 0.7 "~ 1.38"
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Jerona: 150mm / 5.9 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dipaké pikeun ngukur kasabaran caket tina liang, lancip sareng bunderan
• Awak waja sareng anvil karbida ditukeurkeun
• Rod penyuluh sareng washers pikeun pangaturan anu saé dina ukuran pikeun milih rentang anu khusus
• Indikator panggil dijagaan pinuh ku panutup anu tangguh

Aplikasi

Bore gauge set mangrupikeun alat pangukuran anu seueur dianggo pikeun pangukuran di jero objék silinder sapertos pipa sareng silinder. Beda sareng toleran mindahkeun (tolok teleskop, tolok liang alit, tolok balok), tolok bérés henteu meryogikeun pangukuran kadua kalina tapi dibaca langsung nalika ngalakukeun ukuran, anu mastikeun akurasi. Alat ukur boléd ogé lumayan jero ku gagang panyambungan panjangna anu nguntungkeun masalah jangkauan pondok tina jero mikrométer tanpa kompromi kana akurasi. Pasti, tilu-titik di jero mikrométer tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun sareng tiasa ditanganan kalayan gampang tapi biayana langkung seueur tibatan gauge bore.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips pikeun ngukur gauge

Ngagantelkeun indikator kana sendi ku ngalebetkeun spindle indikator kana sendi;
Konci indikator ku sekrup nalika jarum indikator janten ngeunaan 1 révolusi;
Cabut kacang pangonci anvil sareng pasihan anvil anu dipikahoyong, kombinasi anvil atanapi washers;
Pasang nut ngonci knurled pageuh.

Eusi Paket

1 x Alat Pencét Telor
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Accuracy Measuring Tools Dial Bore Gauge with Range of 18~35mm


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami