Alat Ngukur Precision Tinggi DASQUA Ditetepkeun Gauge Dial Bore Set sareng Ekstra Panjang 35-160mm

  1. Ukuran ukur ageung tina 35mm dugi ka 160mm
  2. Janten hemat biaya anu tiasa ngahontal kisaran 2 atanapi 3 alat ukur bantalan dial
  3. Titik kontak karbida-tip sareng keramik opsional pikeun anu dipikahoyong ku konsumén
  4. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN878
  5. Desain fulcrum-point ganda pikeun kéngingkeun hasil ngukur anu leres

Detil Produk

FAQ

Kode Kisaran Kalulusan
5510-0005 35 ~ 160 mm 0,01mm
5510-0000 1,4 ~ 6 " 0,0005 "

Spésifikasi

Ngaran Produk: Dial Bore Gauge Set
Jumlah Barang: 5510-0005
Rentang Ngukur: 35 ~ 160 mm / 1.38 ~ 6.3 "
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Ukuran ukur ageung tina 35mm dugi ka 160mm
• Janten hemat biaya anu tiasa ngahontal kisaran 2 atanapi 3 alat ukur bantalan dial
• Titik kontak karbida-tip sareng keramik opsional pikeun anu dipikahoyong ku konsumén
• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN878
• Desain fulcrum-point ganda pikeun kéngingkeun hasil ngukur anu leres

Aplikasi

Bore gauge set mangrupikeun alat pangukuran anu seueur dianggo pikeun pangukuran di jero objék silinder sapertos pipa sareng silinder. Beda sareng toleran mindahkeun (tolok teleskop, tolok liang alit, tolok balok), tolok bérés henteu meryogikeun pangukuran kadua kalina tapi dibaca langsung nalika ngalakukeun ukuran, anu mastikeun akurasi. Alat ukur boléd ogé lumayan jero ku gagang panyambungan panjangna anu nguntungkeun masalah jangkauan pondok tina jero mikrométer tanpa kompromi kana akurasi. Pasti, tilu-titik di jero mikrométer tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun sareng tiasa ditanganan kalayan gampang tapi biayana langkung seueur tibatan gauge bore.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips pikeun ngukur gauge

Ngagantelkeun indikator kana sendi ku ngalebetkeun spindle indikator kana sendi;
Konci indikator ku sekrup nalika jarum indikator janten ngeunaan 1 révolusi;
Cabut kacang pangonci anvil sareng pasihan anvil anu dipikahoyong, kombinasi anvil atanapi washers;
Pasang nut ngonci knurled pageuh.

Eusi Paket

1 x Di jero Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Precision Measuring Tools Ranged Dial Bore Gauge Set with Extra Long Range of 35-160mm


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami