DASQUA Profesional Inci / Métrik Ngukur Kandel Alat 0.00005 ″ /0.001 mm Resolusi Digital Di jero Mikrométer sareng Spindle stainless steel

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN863
  2. Pikeun pangukuran anu gampang sareng gancang tina sagala rupa diménsi di jero
  3. Layar LCD kalayan bacaan anu jelas, konversi métrik / inci
  4. Setelan nol dina posisi mana waé
  5. Roda penjepit pikeun ngalereskeun gancang sareng tepat
  6. Kalayan ratchet pikeun tekanan ngukur konstan
  7. Incl Batré 1x 1.5V

Detil Produk

FAQ

DASQUA Professional Inch/Metric Thickness Measuring Tools 0.00005"/0.001 mm Resolution Digital Inside Micrometer with Stainless Steel Spindle

Kode Kisaran Resolusi Akurasi
4910-4105 5-30 / 0,2 ″ -1,2 ″ 0.001 / 0.00005 ″ ± 0,003
4910-4110 25-50 / 1 ″ -2 ″ 0.001 / 0.00005 ″ ± 0,003
4910-4115 50-75 / 2 ″ -3 ″ 0.001 / 0.00005 ″ ± 0,004
4910-4120 75-100 / 3 ″ -4 ″ 0.001 / 0.00005 ″ ± 0,004

Spésifikasi

Ngaran Produk: Dina Micrometer
Jumlah Barang: 4910-4105
Rentang Ngukur: 5 ~ 30 mm / 0.2 ~ 1.18 "
Resolusi: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Akurasi: 0,003 mm / 0,00012 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN863
• Kanggo pangukuran anu gampang sareng gancang pikeun sagala rupa ukuran di jero
• tampilan LCD kalayan bacaan anu jelas, konversi métrik / inci
• Nol setting dina posisi mana waé
• Roda penjepit pikeun ngalereskeun gancang sareng tepat
• Kalayan ratchet pikeun tekanan ngukur konstan
• Incl Batré 1x 1.5V

Aplikasi

Dipaké pikeun ngukur sagala rupa dimensi jero. Mikrométer urang dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Sateuacan dioperasikeun, muka ngukur bersih tina tihang sareng spindle ku kaén anu lembut atanapi kertas lemes.

Eusi Paket

1 x Dina Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

6


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami