DASQUA Nyirian Kotak Hadiah Solusi Tata Letak Precision Hideung sareng R square Square + Center Square + Scriber + Demonstration + Gauge

  1. CNC Mesin
    Sadaya alat ukur ukuran kado didamel ku mesin CNC. Ngabandingkeun sareng mesin panggilingan tradisional, CNC mastikeun akurasi sareng keseragaman anu langkung luhur. Éta ogé ngajanjikeun unggal produk kalayan kualitas anu sami sareng standar tinggi anu sami.
  2. Beureum Anodized hideung
    Éta didamel ku palapis anodisasi hideung, anu mangrupikeun téknologi pangobatan permukaan aluminium pangénggalna. Sareng nawiskeun panyalindungan korosi anu ditingkatkeun pikeun tiap produk sateuacan prosés ukiran akhir, sareng ogé mastikeun panyalindungan anti karat.
  3. Laser Ukiran
    Sadaya panyiri laser ukiran pikeun akurasi pangluhurna. Nyirian laser ieu nyayogikeun akurasi anu langkung ageung pikeun pangguna, khususna dibandingkeun sareng alternatif kapang tradisional.

Detil Produk

FAQ

Spésifikasi

Ngaran produk: Nyirian Kotak Kado Solusi Precision Hideung
Jumlah Barang: 1804-1405
Garansi: Dua Taun

Fitur

● CNC MESIN
Sadaya alat ukur ukuran kado didamel ku mesin CNC. Ngabandingkeun sareng mesin panggilingan tradisional, CNC mastikeun akurasi sareng keseragaman anu langkung luhur. Éta ogé ngajanjikeun unggal produk kalayan kualitas anu sami sareng standar tinggi anu sami.
Beureum Anodized hideung
Éta didamel ku palapis anodisasi hideung, anu mangrupikeun téknologi pangobatan permukaan aluminium pangénggalna. Sareng nawiskeun panyalindungan korosi anu ditingkatkeun pikeun tiap produk sateuacan prosés ukiran akhir, sareng ogé mastikeun panyalindungan anti karat.
Laser Ukiran
Sadaya panyiri laser ukiran pikeun akurasi pangluhurna. Nyirian laser ieu nyayogikeun akurasi anu langkung ageung pikeun pangguna, khususna dibandingkeun sareng alternatif kapang tradisional.
Cocog sampurna
Kami milih multi gauge sareng gauge tape anu anyar dina set ieu pikeun minuhan aplikasi anu béda. Sareng alat ukur pusat propésional dianggo dina logam sareng jajaran kai. Alun-alun kuadrat sareng alun-alun kombinasi seueur dianggo pikeun tukang kayu profesional sareng pangguna DIY. Anu terakhir urang tambahkeun pulpér 1pc scriber di jero, anu dianggo pikeun Kaca, Keramik, Kayu sareng Lambaran Logam.

Aplikasi

Las, logam damel, ngalereskeun mobil, damel kai, jsb.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang;

Naon anu aya dina Kotak Kado

1. Alun-alun Rusal * 1
2. Pusat Alun-alun * 1
3. Scriber * 1
4. Démonstrasi Fungsi Kombinasi * 1
5. Pangukur Multi-Fungsi * 1

DASQUA Marking Black Precision Layout Solution Gift Box with Rafter Square + Center Square + Scriber+ Demonstration + Gauge


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami