DASQUA High Precision Electronic Digital Dial Indikator Gage Gauge Inci / Métrik Konversi 0-1 Inci / 25.4 mm Alat Ukur sareng Sértipikat Kalibrasi

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Sértipikat kalibrasi disayogikeun ku total kasalahan payun, kasalahan hysteresis, kasalahan total sareng kasalahan simpangan dina éta
  2. Jam tangan dijieunna tina alloy aluminium kakuatan tinggi ngajamin deformasi rendah
  3. Parut kaca pikeun akurasi tinggi sareng kinerja stabil
  4. Tés suhu sareng kalembaban pikeun tiap produk, mastikeun panggunaan normal masing-masing dina lingkungan anu kasar
  5. Tambaga leungeun baju sareng rod persis digiling pikeun ngirangan oyag
  6. Fungsi tina kasabaran sareng alarm kasabaran nyaéta opsional. Lampu alarm ogé sayogi pikeun kasabaran produk anu gancang-mariksa

Detil Produk

FAQ

DASQUA High Precision  Electronic Digital Dial Indicator Gage Gauge Inch/Metric Conversion 0-1 Inch/25.4 mm Measuring Tool with Calibration Certificate

Kode Kisaran Kalulusan Akurasi
5260-1105 0-12.7 / 0-0.5 ″ 0,01 / 0,0005 ″ 0,02
5260-1110 0-25.4 / 0-1.0 ″ 0,01 / 0,0005 ″ 0,02
5260-1115 0-50.8 / 0-2.0 ″ 0,01 / 0,0005 ″ 0,02
5260-1120 0-101.6 / 0-4 ″ 0,01 / 0,0005 ″ 0,02

Spésifikasi

Ngaran Produk: Indikator Digital
Jumlah Barang: 5260-1105
Rentang Ngukur: 0 ~ 12.7 mm / 0 ~ 0,5 "
Resolusi: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Akurasi: 0.02mm / 0,0008 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

Sértipikat kalibrasi disayogikeun ku total kasalahan payun, kasalahan hysteresis, kasalahan total sareng kasalahan simpangan dina éta
Jam tangan dijieunna tina alloy aluminium kakuatan tinggi ngajamin deformasi rendah
Parut kaca pikeun akurasi tinggi sareng kinerja stabil
Tés suhu sareng kalembaban pikeun tiap produk, mastikeun panggunaan normal masing-masing dina lingkungan anu kasar
Tambaga leungeun baju sareng rod persis digiling pikeun ngirangan oyag
Fungsi tina kasabaran sareng alarm kasabaran nyaéta opsional. Lampu alarm ogé sayogi pikeun kasabaran produk anu gancang-mariksa

Aplikasi

Indikator éléktronik ukuran 0 dugi ka 0,5 ″ (0 dugi 12.7mm) kalayan resolusi 0,0005 ″ (0,01mm) sareng + atanapi - 0,0008 ″ (0,02mm) akurasi, pikeun ngukur jarak linier, linier dina rékayasa mékanis, mesin, sareng aplikasi manufaktur

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi rangkep:

1 x Indikator Digital
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Precision  Electronic Digital Dial Indicator Gage Gauge Inch/Metric Conversion 0-1 Inch/25.4 mm Measuring Tool with Calibration Certificate


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Pangalusna Penjual

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami