DASQUA Profesional Awét Tahan Baja Hardened Shock-Proof Dial Indikator Tés kalayan Sértipikat Kalibrasi

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Kalayan sertipikat kalibrasi
  2. Gugah-buktosna gearing shock-proof
  3. Awak pigura atos nyayogikeun kaku anu hadé
  4. Bodas ujung dipencét pikeun gampang dibaca
  5. Titik kontak anu atos sareng taneuh
  6. Satin bisi Chrome-finish pikeun katahanan
  7. Desain gear-driven presisi kalayan gerakan lemes

Detil Produk

FAQ

DASQUA Professional Durable Steel Hardened Shock-Proof Dial Test Indicator with Calibration Certificate
Hijian: mm

Kode Kisaran Kalulusan Casing Diaméter (A) Panjang Stylus (L)
5221-1129 0,8 0,01 φ30 16.5
5221-1140 0,8 0,01 φ37.5 16.5
5221-3105 0,2 0,002 φ30 16

Hijian: mm

Kode Kisaran Kalulusan Casing Diaméter (A) Panjang Stylus (L)
5221-3106 0-0.03 ″ 0,0005 1.18 ″ 0,62 ″
5222-6105 0-0.02 ″ 0,0005 1,5 ″ 0,53

Spésifikasi

Ngaran Produk: Indikator Tés Dial
Jumlah Barang: 5221-1129
Rentang Ngukur: 0 ~ 8 mm / 0 ~ 003 "
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Casing Diaméterna: 30mm
Panjang Stylus: 16.5mm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan sertipikat kalibrasi
• Gearing shock-proof tangguh
• Awak pigura anu saé anu nyayogikeun kaku anu hadé
• Bodas ujung dipencét pikeun gampang dibaca
• titik kontak anu atos sareng taneuh
• Kasus Chrome-finish satin pikeun katahanan
• Desain gear-driven presisi kalayan gerakan lemes

Aplikasi

Indikator tés dial pisan mirip sareng indikator dial, kecuali sumbu pangukuranna jejeg sareng sumbu indikatorna. Indikator tés dial sareng dial tiasa analog, ku mé dialék mékanis, atanapi éléktronik, kalayan tampilan digital. Sababaraha modél éléktronik mindahkeun data sacara éléktronik kana komputer pikeun rékaman sareng manipulasi poténsial.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Bacaan panggil sareng tilu digit, sapertos 0-10-0, nandakeun yén indikatorna ngagaduhan dial anu saimbang. Bacaan panggil sareng dua digit, sapertos 0-100, nunjukkeun yén dial éta ngagaduhan sambung kontinyu. Pencét saimbang dianggo pikeun maca bédana tina titik rujukan permukaan anu khusus. Daptar kontinyu dianggo pikeun bacaan langsung sareng biasana ngagaduhan kisaran pengukuran anu langkung ageung tibatan telepon saimbang. Fitur opsional kalebet bantalan permata pikeun sensitipitas sareng akurasi anu luhur, lokét révolusi pikeun ngukur robih, tahan cai, tahan lebu, shockproof, rupa bodas atanapi hideung, sareng maca tibalik pikeun pangukuran jero atanapi ngukur gage.

Eusi Paket

1 x Indikator Tés Dial
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA Professional Durable Steel Hardened Shock-Proof Dial Test Indicator with Calibration Certificate


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami