DASQUA 80Kgs / 176Lbs Base Magnetik Paksa Super Kuat pikeun Indikator Precision Industri Panyekel Holder pikeun Digital Dial Test Indikator kalayan Super Arm Arm Lock

  1. Dua liang clamping
    Dirancang ku dua liang clamping, anu cocog pikeun métrik sareng indikator dial inci, ditambah alur dovetail pikeun indikator tés, nyandak kamampuan nyepeng hébat
  2. Machining CNC
    Bagian utama anu dihasilkeun dina mesin CNC, nyayogikeun akurat pisan sareng presisi tinggi, mastikeun kualitas luhur sareng stabilitas tinggi
  3. Kapaksa super ngonci panangan universal mékanis
    Mékanisme ngonci tipe anyar, konci panangan super kuat sareng kakuatan ngonci super ketat ngajamin umur panjang sareng posisi teguh
  4. Desain ergonomis
    Tombol pengetatan anu dirancang ergonomis nyayogikeun cekelan anu nyaman sareng tegas; Sendi usaha Rotary fléksibel sareng super kuat, nyayogikeun pangaluyuan lemes dina sagala arah atanapi lokasi

Detil Produk

FAQ


DASQUA 80Kgs / 176Lbs Super Strong Forced Magnetic Base for Industrial Precision Indicators Stand Holder for Digital Dial Test Indicators with Super Strong Arm Lock

Kode Kakuatan Ngagem Dasar L1 L2 L3 L
7121-0020 50kg 40 x 40 x 40 62 52 79 220
7121-0025 80kg 60 x 50 x 55 100 82 81 290
7121-0030 100kg 73 x 50 x 55 145 95 81 355
7121-0035 100kg 73 x 50 x 55 175 125 81 415

Spésifikasi

Ngaran Produk: Stand Strong Base Magnetic Force
Jumlah Barang: 7121-0025
Kakuatan Ngagem: 80Kgs / 176Lbs
Diménsi Dasar: 60 * 50 * 55cm
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Dua liang clamping
Dirancang ku dua liang clamping, anu cocog pikeun métrik sareng indikator dial inci, ditambah alur dovetail pikeun indikator tés, nyandak kamampuan nyepeng hébat
• Machining CNC
Bagian utama anu dihasilkeun dina mesin CNC, nyayogikeun akurat pisan sareng presisi tinggi,
mastikeun kualitas luhur sareng stabilitas tinggi
• Super dipaksa ngonci panangan universal mékanis
Mékanisme ngonci tipe anyar, konci panangan super kuat sareng kakuatan ngonci super ketat ngajamin umur panjang sareng posisi teguh
• Desain ergonomis
Tombol pengetatan anu dirancang ergonomis nyayogikeun cekelan anu nyaman sareng tegas; Sendi usaha Rotary fléksibel sareng super kuat, nyayogikeun pangaluyuan lemes dina sagala arah atanapi lokasi
• Sadaya bagian anggo nganggo baja kelas tinggi anu atos sareng atos langkung ti 58HRC
• Struktur batin didamel tina bantalan waja, nganteurkeun kamampuan langkung tahan-tahan sareng umur jasa anu langkung lami. Nganteurkeun langkung tahan maké-tahan sareng umur anu langkung lami

Aplikasi

Dipaké pikeun ngajaga posisi indikator panggero atanapi indikator uji jsb nalika operasi pangukuran.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Eusi Paket

1 x Dasar magnét
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

6


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami