DASQUA Profesional Inci / Métrik Ngukur Kandel Alat 0.00005 ″ /0.001 mm Resolusi Luar Micrometer sareng Spindle stainless steel

  1. Dipaké pikeun ngukur sagala rupa diménsi jero
  2. Kalayan ratchet ngeureunkeun pikeun tekanan konstan
  3. Benang spindle ngégél, digiling sareng diusap pikeun akurasi pamungkas
  4. Kalulusan jelas laser-terukir dina satin Chrome finish pikeun gampang dibaca
  5. Kalayan konci spindle
  6. Ngukur karbida permukaan pikeun umur palayanan anu langkung lami
  7. Hiji set mikrométer jero nyaéta opsional

Detil Produk

FAQ

DASQUA Professional Inch/Metric Thickness Measuring Tools 0.00005"/0.001 mm Resolution Digital Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle

Kode Kisaran Kalulusan A B C D E Akurasi Jenis
4911-8105 5-30 0,01 2.35 4 5.5 27.5 / 0,005 A
4911-8110 25-50 0,01 12.3 4.5 / 27.5 / 0,006 B
4911-8115 50-75 0,01 12.3 4.5 / 27.5 25 0,007 B
4911-8120 75-100 0,01 12.3 4.5 / 27.5 50 0,008 B
4911-8125 5-100 0,01 / / / 27.5 / / /
4912-5105 0,2-1,2 ″ 0,001 ″ 2.35 4 5.5 27.5 / 0,00035 " A
4912-5110 1-2 ″ 0,001 ″ 12.3 4.5 / 27.5 / 0,0004 " B
4912-5115 2-3 ″ 0,001 ″ 12.3 4.5 / 27.5 25 0,00045 " B
4912-5120 3-4 ″ 0,001 ″ 12.3 4.5 / 27.5 50 0,0005 " B

Spésifikasi

Ngaran Produk: Dina Micrometer
Jumlah Barang: 4911-8105
Rentang Ngukur: 5 ~ 30 mm / 0.2 ~ 1.18 "
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 "
Akurasi: 0,005 mm / 0,0002 "
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan eureun ratchet pikeun tekanan anu tetep
• Utas spindle ngégél, taneuh sareng lapped pikeun akurasi pamungkas
• Wisuda kalulusan laser-terukir dina satin Chrome finish pikeun gampang dibaca
• Kalayan konci spindle
• Ngukur karbida permukaan pikeun umur palayanan anu langkung lami
• Hiji set mikrométer jero nyaéta opsional

Aplikasi

Dipaké pikeun ngukur sagala rupa dimensi jero. Mikrométer urang dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Jinis Micrometers

Aya tilu jinis micrometer: luar, jero, sareng jero. Micrometers luar ogé tiasa disebat calipers micrometer, sareng dianggo ngukur panjang, lébar, atanapi diaméter luar hiji obyék. Di jero mikrométer biasana dianggo pikeun ngukur diaméter interior, sapertos dina liang. Mikrométer jero ngukur jangkungna, atanapi jero, tina bentuk naon waé anu ngagaduhan undak, alur, atanapi slot.

Kauntungannana DASQUA

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Sateuacan dioperasikeun, muka ngukur bersih tina tihang sareng spindle ku kaén anu lembut atanapi kertas lemes.

Eusi Paket

1 x Di jero Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA Professional Inch/Metric Thickness Measuring Tools 0.00005"/0.001 mm Resolution Digital Outside Micrometer with Stainless Steel Spindle


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami