DASQUA Profesional Inci / Métrik Alat Ukur Ketebalan 0.00005″/0.001 mm Resolusi Luar Mikrométer sareng Spindle Stainless Steel

  1. Dipaké pikeun ngukur rupa-rupa diménsi jero
  2. Kalawan ratchet eureun pikeun tekanan konstan
  3. Thread spindle hardened, taneuh jeung lapped pikeun akurasi pamungkas
  4. Jelas graduations laser-etched on satin chrome finish pikeun gampang maca
  5. Kalayan konci spindle
  6. Permukaan ukur karbida pikeun umur jasa anu langkung panjang
  7. Hiji set mikrométer jero nyaéta pilihan

Rincian produk

FAQ

DASQUA Profesional Inci/Metrik Alat Ukur Ketebalan 0.00005"/0.001 mm Resolusi Digital Luar Mikrometer dengan Stainless Steel Spindle

Kodeu Rentang wisuda A B C D E Akurasi Tipe
4911-8105 5-30 0.01 2.35 4 5.5 27.5 / 0,005 A
4911-8110 25-50 0.01 12.3 4.5 / 27.5 / 0.006 B
4911-8115 50-75 0.01 12.3 4.5 / 27.5 25 0.007 B
4911-8120 75-100 0.01 12.3 4.5 / 27.5 50 0.008 B
4911-8125 5-100 0.01 / / / 27.5 / / /
4912-5105 0.2-1.2" 0,001″ 2.35 4 5.5 27.5 / 0.00035” A
4912-5110 1-2″ 0,001″ 12.3 4.5 / 27.5 / 0,0004" B
4912-5115 2-3″ 0,001″ 12.3 4.5 / 27.5 25 0,00045" B
4912-5120 3-4″ 0,001″ 12.3 4.5 / 27.5 50 0,0005" B

spésifikasi

Ngaran Produk:Mikrométer jero
Item Jumlah: 4911-8105
Rentang Ukur: 5 ~ 30 mm / 0,2 ~ 1,18 inci
Kalulusan: ± 0,01 mm / 0,0005 inci
Akurasi: 0,005 mm / 0,0002 inci
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalawan ratchet eureun pikeun tekanan konstan
• benang Spindle hardened, taneuh jeung lapped pikeun akurasi pamungkas
• Jelas graduations laser-etched on satin chrome finish pikeun bacaan gampang
• Jeung konci spindle
• Carbide ukur surfaces taneuh pikeun hirup layanan deui
• Hiji set mikrométer jero nyaéta pilihan

Aplikasi

Dipaké pikeun ngukur rupa-rupa diménsi jero.Mikrométer kami tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, pembuatan perhiasan sareng saterasna, seueur dianggo dina rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Jenis Mikrométer

Aya tilu jinis mikrométer: luar, jero, sareng jero.Mikrométer luar bisa ogé disebut kaliper mikrométer, sarta dipaké pikeun ngukur panjang, rubak, atawa diaméter luar hiji obyék.Mikrométer jero biasana dianggo pikeun ngukur diaméter interior, sapertos dina liang.Mikrométer jero ngukur jangkungna, atanapi jero, tina sagala bentuk anu ngagaduhan undak, alur, atanapi slot.

Kaunggulan tina DASQUA

• bahan kualitas luhur sarta prosés machining precision mastikeun kualitas produk;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya;
• gudang efisien sarta manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun;
• Garansi dua taun ngajadikeun anjeun tanpa hariwang;

tips

Saméméh operasi, bersih ngukur beungeut anvil jeung spindle jeung lawon lemes atawa kertas lemes.

Eusi pakét

1 xMikrométer jero
1 x Case Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA Profesional Inci/Metrik Alat Ukur Ketebalan 0.00005"/0.001 mm Resolusi Digital Luar Mikrometer dengan Stainless Steel Spindle