Asia-Pasifik Sourcing 2023 Ujang COLOGNE

Milarian panyadia énggal, ngalakukeun bisnis sacara pribadi sareng ngalaman alat sareng produk langsung dina situs deui: Dina waktos khusus ieu,Sumber Asia-Pasifik 2023nyaeta persis acara industri geus ngantosan.

Salaku supplier ngarah global dina widang alat ukur, DASQUA museurkeun kana gawé babarengan jangka panjang kalayan distributor / agén sakuliah dunya sepanjang waktos.

Naon anu anyar tina DASQUA Tools?

Kumaha carana ngajual produk DASQUA di pasar anjeun?

Kumaha carana janten distributor atanapi agén DASQUA?

Wilujeng sumping di stan kami pikeun manggihan jawaban!

Asia-Pasifik Sourcing Cologne 2023

Alamat: Cologne, Jérman;

Pameran Time: Pébruari 28-Mar.2.2023

Jumlah Booth: 7.1 E018

Pilari maju ka pendak sareng anjeun di stan kami.

DASQUA Penjualan & Tim Marketing

zxczxc1


waktos pos: Mar-02-2023