DASQUA High Precision 6 Inci / 150mm Minyak sareng IP67 Waterproof Digital Micrometer sareng Layar LCD ageung

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1. Henteu ngan IP67 ngalawan cai sareng lebu, tapi ogé kamampuan buktina minyak anu saé;
  2. Komponén éléktronik disegel pikeun ningkatkeun kamampuan anti cairanana;
  3. Laws grounds pikeun naekeun akurasi pangukuran;
  4. Permukaan taneuh balok (Paralelisme kirang ti 0,015, 20% langkung saé tibatan normal) pikeun mastikeun gerakan lancar sapanjang;
  5. Ukuran layar digital anu langkung ageung pikeun gampang dibaca (20% langkung ageung tibatan layar normal);

Detil Produk

FAQ

DASQUA High Precision 6 Inch/150mm Oil and IP67 Waterproof Digital Micrometer with Large LCD Screen

Kode Kisaran Resolusi A B C D L Akurasi
2015-1005-A 0-150 / 0-6 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 40 20 15.5 16 235 0,02 / 0,001 ″
2015-1010-A 0-200 / 0-8 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 50 24 19.5 16 287 0,03 / 0,0015 ″
2015-1015-A 0-300 / 0-12 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 60 26 21.5 16 390 0,03 / 0,0015 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: Minyak sareng Kaliper Digital Kalindung
Jumlah Barang: 2015-1005-A
Rentang Ngukur: 0 ~ 150 mm / 0 ~ 6 "
Akurasi: ± 0,02 mm / 0,001 "
Resolusi: 0,01 mm / 0,0005 "/ 1/128"
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Henteu ngan ukur IP67 ngalawan cai sareng lebu, tapi ogé kamampuan buktina minyak anu saé: panyalindungan ganda IP67 tina lebet lebu, cai Santika ti sadaya sisi sareng noda minyak;
• Kalayan komponén éléktronik disegel pikeun ningkatkeun kamampuan anti cairanana;
• Jaws grounds pikeun ngangkat akurasi pangukuran;
• Kualitas Industri: Permukaan taneuh balok (Paralelisme kirang ti 0,015, 20% langkung saé tibatan normal) pikeun mastikeun gerakan lancar sapanjang;
• LCD Display ukuran langkung ageung pikeun gampang dibaca (20% langkung ageung tibatan layar normal);
• Awak caliper didamel tina kelas stainless steel kentel, kalayan pas sareng bérésna, panutup perumahan ngadopsi bahan paduan seng. Sadaya konstruksi logam pastikeun umur panjang kaliper sareng langkung cocog pikeun sagala rupa panggunaan industri. Rahang dijajarkeun sareng leres dipotong.

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar.
Kaliper digital tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb kaliper digital urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Cara Ngukur

• Pangukuran Diaméter Luar: Gancang ngukur objék leutik atanapi ageung ku rahang stainless steel anu didamel;
• Pangukuran Diameter jero: Ukur jero diameter obyék gancang ku rahang luhur;
• Pangukuran Jerona: Pilihan pangukuran serbaguna kalebet fungsi jero pikeun objék alit anu sesah dijangkau ku penguasa biasa;
• Pangukuran Léngkah: Fungsi léngkah anu teu diperhatoskeun tina caliper ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun léngkah tukang caliper pikeun ngukur ogé;

Kauntungan

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x Minyak sareng Cai Digital Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi

DASQUA High Precision 6 Inch/150mm Oil and IP67 Waterproof Digital Micrometer with Large LCD Screen


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami