Alat Ukur Akurasi Tinggi DASQUA 6 Inci / 150mm IP54 Waterproof Digital Micrometer sareng Sértipikat Kalibrasi

  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  • certification_marks
  1.  Kalayan sertipikat kalibrasi
  2.  Dijieunna tina stainless steel padet
  3.  Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862
  4.  Perlindungan IP54 ngalawan cairan
  5.  Hésé, digiling sareng dipotong permukaan ngukur umur hirup anu langkung lami

 


Detil Produk

FAQ

DASQUA High Accuracy Measuring Tool 6 Inch/150mm IP54 Waterproof Digital Micrometer with Calibration Certificate

Kode Kisaran Resolusi A B C D L Akurasi
2000-1005 0-150 / 0-6 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 40 20 15.5 16 235 0,02 / 0,001 ″
2000-1010 0-200 / 0-8 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 50 24 19.5 16 287 0,03 / 0,0015 ″
2000-1015 0-300 / 0-12 ″ 0,01 / 0,0005 ″ / 1/128 ″ 60 26 21.5 16 390 0,03 / 0,0015 ″

Spésifikasi

Ngaran produk: IP54 Waterproof Digital Micrometer
Jumlah Barang: 2000-1005
Rentang Ngukur: 0 ~ 150 mm / 0 ~ 6 "
Akurasi: ± 0,02 mm / 0,001 "
Resolusi: 0,01 mm / 0,0005 "/ 1/128"
Garansi: Dua Taun

Fitur

• Kalayan sertipikat kalibrasi
• Dijieunna tina stainless steel padet
• Perlindungan IP54 ngalawan cairan
• Kualitas Industri: Tegesna dilakukeun saluyu sareng DIN862
• Permukaan ngukur kaliper didamel tina kelas hiji anu dikeras, digiling sareng dipotong. Sadaya konstruksi logam pastikeun umur panjang tina kaliper sareng langkung cocog pikeun sagala rupa panggunaan industri ..

Aplikasi

Calipers, anu tiasa janten Vernier, dial atanapi digital, mangrupikeun alat serbaguna pikeun ukuran dasar dasar.
Kaliper digital tiasa dianggo pikeun ngukur panjang, diameter atanapi diameter luar, kandelna. diameter jero jsb kaliper digital urang tiasa dianggo saé pikeun damel kayu, ngadamel perhiasan sareng sajabina, seueur dianggo di rumah tangga, industri sareng daérah otomotif, pilihan anu hadé pikeun mékanika, insinyur, tukang kayu, hobi, jsb….

Cara Ngukur

• Pangukuran Diaméter Luar: Gancang ngukur objék leutik atanapi ageung ku rahang stainless steel anu didamel;
• Pangukuran Diameter jero: Ukur jero diameter obyék gancang ku rahang luhur;
• Pangukuran Jerona: Pilihan pangukuran serbaguna kalebet fungsi jero pikeun objék alit anu sesah dijangkau ku penguasa biasa;
• Pangukuran Léngkah: Fungsi léngkah anu teu diperhatoskeun tina caliper ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun léngkah tukang caliper pikeun ngukur ogé;

Kauntungan

• Bahan kualitas luhur sareng prosés mesin presisi mastikeun kualitas produk ;
• Sistem QC anu tiasa dilacak pantes dipercaya ku anjeun ;
• Gudang efisien sareng manajemén logistik mastikeun waktos pangiriman anjeun ;
• Garansi dua taun ngajantenkeun anjeun tanpa hariwang behind

Tips

Jaga permukaan calder Vernier tetep bersih, cegah cairan tina lebet kana slaider sareng ulah neuleumkeun kana cairan naon waé;
Beungeut kudu diberesihan hipu ku alkohol médis. Entong nerapkeun tegangan naon waé dina caliper sareng tong nganggo pulpén listrik dina éta;

Eusi Paket

1 x IP54 Waterproof Digital Micrometer
1 x Kasus Pelindung
1 x Surat Garansi
1 x Sértipikat Kalibrasi

DASQUA High Accuracy Measuring Tool 6 Inch/150mm IP54 Waterproof Digital Micrometer with Calibration Certificate


Dilahirkeun di Italia, Diangkat ku dunya

  • sns01
  • sns03
  • sns04

taros Kami

  • Pusat jasa Éropa:Via Condognino No. 4, 26854Cornegliano Laudense (LO), Italia.

  • Pusat jasa Amérika:14758 YORBA COURT, CHINO, CA91710 AS

  • Pusat jasa Cina:Gedong B5, No.99, Bagian Kulon Jalan Hupan, Jalan Xinglong, Daérah Anyar Tianfu, Chengdu, Sichuan, Cina.

panilitian ayeuna

Kéngingkeun Brosur Gratis Sareng Sampel

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami